fbpx

Palvelunpitäjä:
Yeoman Oy (2914345-1)
PL 352
70101 Kuopio

Palveluvastaavan yhteystiedot:
jari@kodinpro.fi

1. Sopimusehdot

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Yeoman Oy:n (KodinPro on Yeoman Oy:n aputoiminimi, minkä y-tunnus on 2914345-1 ja osoite PL 352, 70101 Kuopio) ja Yrityksen välillä. KodinPro ei ole vastuussa Yrityksen Asiakkaalle tarjoamista tuotteista ja palveluista tai muistakaan Yrityksen ja Asiakkaan välisistä asioista.
1.1 Palvelun käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröitymisen edellytyksenä on näiden sopimusehtojen hyväksyminen. Palvelua saa käyttää ainoastaan, kun on hyväksynyt sopimusehdot.

2. Määritelmät

Palveluntarjoaja = Yeoman Oy
Yritys = Sopimusyritys, joka käyttää palvelua ja tarjoaa työsuoritusta ja palvelua Asiakkaalle
Asiakas = Kuluttaja, joka käyttää palvelua saadakseen tekijän tarpeelleen
KodinPro-palvelu = palvelu, joka Yrityksillä ja Asiakkaalla käytössä
Rekisteröinti = Yritys rekisteröityy KodinPron järjestelmään

3. Velvollisuudet

3.1 Yeoman Oy sitoutuu markkinoimaan KodinPro-palvelua Asiakkaille.
3.2 Yritys antaa markkinointiluvan esiintyä KodinPron sosiaalisen median mainonnassa. KodinPro ei veloita Yritystä tätä mainostaessaan.
3.3 Yritys valitsee itse haluaako korjata kohdetta.
3.4 Yritys hinnoittelee itse tuotteensa ja palvelunsa haluamallaan tavalla, kuitenkin huomioiden yleisen hinnoittelun.
3.5 Yritys sitoutuu tekemään KodinPro-palvelun kautta tulevat työt/palvelut Asiakkaalle kattavasti ja moitteettomasti sekä kuluttajasuojalakia noudattaen.
3.6 Mikäli kohtien 3.2-3.4 asioissa on puutteita, epäkohtia tai ei ole toimittu niiden mukaisesti niin KodinPro-palvelulla on oikeus antaa ensin varoitus ja mikäli varoituksesta huolimatta ei toimita ehtojen mukaisesti niin KodinPro-palvelulla on oikeus poistaa palvelusta. Tämä vaatii ennakkotiedon KodinPro-palvelulta.

4. Voimassaoloaika

Sopimus on voimassa toistaiseksi tai niin pitkään kuin Yritys katkaisee verkkopalvelussa sen kirjallisesti. Sopimuksen voimassaoloaika on minimissään kuukausi tai viimeisen maksetun kuukausiveloituksen loppuun.

5. Maksuehdot

Yritys ottaa käyttöönsä toistuvan maksun palvelun KodinPro-palvelusta ja antaa maksupalveluun tarvittavat tiedot. Palvelu veloittaa 30 päivän välein 30 euroa + alv 24 %:a toistaiseksi alkaen liittymispäivästä. Viivästyskorko on 10,5 % (viitekorko lisättynä korkolain 4 a §:n mukaisella 10,5 prosenttiyksikön lisäkorolla). Kuukausimaksu veloitetaan etukäteen.

6. Liittymismaksu

Normaali liittymismaksu palveluun on 199 euroa + alv 24% (*). Liittymismaksu maksetaan, kun Yritys rekisteröityy palveluun. Tämä on kertaluonteinen maksu.

* = Ellei toisin ilmoiteta (tarjoukset, mainonta).

7. Riitaisuudet ja niiden käsittely

Palvelutarjoajan ja Yrityksen sopimuksen tulkinnassa sovelletaan kauppalakia. Mahdolliset riitaisuudet ratkaistaan Yeoman Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa.