KodinPro kokemuksia – Anton Lundell

18.3.2022 | Kokemuksia

KodinPro tarjoaa kodin omistajille nopeasti ja helposti apua erilaisiin kodin remontti- ja huoltotöihin.

Anton Lundell on työskennellyt jo pitkään remontti- ja kattoalalla. Hän hyödyntää KodinProta, kun hän tarvitsee lisätöitä omalle yritykselleen.

Näin Anton kertoo KodinPron kautta saadusta työstä:

“Ensimmäinen homma oli lattian purku, joka laajeni sitten katon purkamiseksi ja paneloinniksi. Lisäksi purettiin myös väliseinä ja asennettiin muutama kymmenen neliötä laminaattia.”

Videohaastattelussa Anton Lundell

Työpyynnöt suoraan puhelimelle

Parhaana ominaisuutena KodinProssa Anton näkee sen että “työpyynnöt tulee suoraan sovellukseen mun taskussa olevaan puhelimeen. Siitä kun avaa tehtäväpyynnön niin pääsee heti asiakkaalle soittamaan ja sopimaan katselmoinnin jos sellainen on tarpeen. Tai sitten sopii suoraan puhelimessa milloin tulee tekemään keikan“.

KodinProssa kuluttajat voivat joko pyytää tarjouspyynnön tai työpyynnön. Nämä tulevat suoraan sovellukseen ja pystyt soittamaan suoraan asiakkaalle, ilman että sinun tarvitsee maksaa “tarjouksen avaamisesta“.

Palvelun helppokäyttöisyys saa kehuja

Anton kehuu myös sovelluksen helppokäyttöisyyttä: “KodinPro on ollut minulle erittäin näppärä ja helppokäyttöinen sovellus.”

Easoft KodinPron lisäksi Anton käyttää päivätyössään I. Komsi Oy:llä Easoft ERP:piä, joka helpottaa töiden resurssointia ja toimistotöitä.

Suomessa on paljon kokeneita remontin, asennusten ja huoltojen tekijöitä – jotka eivät ehdi markkinoimaan itseään. Kuitenkaan työtä ei välttämättä aina ole joka päivälle. KodinPro auttaa tekijää etsiviä kodin omistajia löytämään tekijöitä ja tekijöitä löytämään töitä.

Liity mukaan urakoitsijana ja aloita KodinPro-töiden vastaanottaminen nyt!

Kokeile ilmaista palvelua heti ja kilpailuta tekijä!

KodinPro-palvelusta löydät hetkessä avun kotisi tai vapaa-ajan asuntosi huolto- ja remonttitarpeisiin.