Kylpyhuoneremontti hinta

Kylpyhuoneen, pesutilan, kodinhoitohuoneen tai muun märkätilan remontointi voi vaihdella merkittävästi kustannusten suhteen.

Kylpyhuoneen, pesutilan, kodinhoitohuoneen tai muun märkätilan remontointi voi vaihdella merkittävästi kustannusten suhteen. 

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Remontin laajuus ja pinta-ala

Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttaa ensisijaisesti remontin laajuus ja märkätilan pinta-ala. Pelkkä pintaremontti, kuten seinien maalaus tai laattojen vaihto, voi olla edullisempi vaihtoehto kuin putkistojen, sähköjen ja lattian uusiminen.

Käytettävät materiaalit

Käytettävät materiaalit ovat merkittävä kustannustekijä kylpyhuoneremontissa. Laattojen, kaappien, hanan ja suihkujärjestelmän valinnalla voi olla suuri vaikutus kokonaiskustannuksiin. Laadukkaammat ja kestävämmät materiaalit saattavat nostaa remontin hintaa, mutta voivat myös lisätä kiinteistön arvoa pitkällä aikavälillä.

Vesipisteiden lukumäärä ja muut tekniset työt

Vesipisteiden lukumäärä, kuten suihkujen, pesualtaiden ja wc-pönttöjen määrä, vaikuttaa suoraan remontin hintaan. Lisäksi tekniset työt, kuten putkistojen ja sähköjen uusiminen sekä kosteuseristystyöt, voivat nostaa kustannuksia.

Valitun urakoitsijan hinnoittelu

Urakoitsijan hinnoittelu vaihtelee suuresti riippuen alueesta, yrityksestä ja ammattilaisen kokemuksesta. On tärkeää pyytää tarjouksia useammalta urakoitsijalta ja verrata niitä huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Kustannusarviot

Kylpyhuoneremontin kustannusarviot vaihtelevat yleisesti välillä 3 500 €–40 000 €, ja neliöhinta on tyypillisesti välillä 750 €–4 000 €. On tärkeää ottaa huomioon remontin laajuus, käytettävät materiaalit, tekniset työt ja valitun urakoitsijan hinnoittelu, kun budjetoidaan kylpyhuoneremonttia.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Kotitalousvähennys

Kun työ tilataan yritykseltä niin kotitalousvähennys on 40% (2023) työn osuudesta, josta omavastuu 100€ (2023).

Kun työ teetetään työntekijällä niin kotitalousvähennys 15% (2023) palkasta ja siihen liittyvistä sivukuluista ja omavastuu 100€ (2023).

Katso tästä tarkemmat tiedot tämän vuoden kotitalousvähennykselle >>

ALOITA TÄSTÄ:

Kilpailuta remontti maksutta

Palvelun käyttäminen on ilmaista, jätät vain tarjouspyynnön ja valitset parhaan tekijän.

Siirry kilpailuttamaan

Kokeile ilmaista palvelua heti ja kilpailuta tekijä!

KodinPro-palvelusta löydät hetkessä avun kotisi tai vapaa-ajan asuntosi huolto- ja remonttitarpeisiin.