Kylpyhuoneen maalaus

Kylpyhuoneen maalaus on edullinen vaihtoehto suurelle ja kalliille remontille.

Kuluneet, vanhentuneet ja muuten uuden ilmeen tarpeessa olevat kylpyhuoneen lattia, seinä tai katto saadaan uudistettua ja samalla myöskin huollettua maalauksella. Nämä tilat ovat kovassa käytössä ja niin ollen niiden kuntoon on järkevää panostaa hyvissä ajoin ennen eteen tulevaa suurempaa ja kalliimpaa remonttia.

Tällä saadaan pinnoille parannettua kulutuksen kestoa, tehtyä ulkonäkö ja viihtyisyys uudelle tasolle. 

On kuitenkin otettava huomioon mikä tila on kyseessä ja siihen liittyvät kosteus asiat. Ammattitaitoinen maalari on erittäin hyvä vaihtoehto tällaiseen projektiin, koska heillä tarkka tietämys mitä otettava huomioon eri pinnoilla. Ennen aloittamista on varmistettava lupa asunnon omistajalta ja taloyhtiön ohjeistuksista lupa erilaisiin mahdollisiin porauksiin tai avauksiin jos toiminta sitä vaatii.

Kylpyhuoneen maalauksen osa-alueet

Kylpyhuoneen laattojen maalaus

Kylpyhuoneen seinän maalaus

Kylpyhuoneen katon maalaus

Miksi maalata kylpyhuone?

Yleisimpiä syitä kylpyhuoneen maalaukselle ovat seuraavat:

  • kylpyhuoneen, välitilojen, keittiön, kuraeteisen tai muun vastaajan tilojen päivitys mahdollisimman edullisesti
  • nykyiset värit eivät sovellu muuhun sisustukseen
  • maalipinta on kellastunut, päivettynyt, haalistunut tai ruvennut halkeilemaan
  • asunto on menossa myyntiin ja haluat päivittää pinnat

Asunnon myyminen on monesti hetki, jolloin lähdetään tekemään erilaisia pintaremontteja.. 

Oli kyseessä syy mikä hyvänsä niin kaikkein tärkeintä on lopputulos ja miltä se näyttää. Kylpyhuoneen maalausta mietittäessä on erittäin tärkeää huomioida onko tämä mahdollisuus toteuttaa ilman ammattilaisen apua.

Maalaanko itse vai käytänkö ammattilaista maalaustyöhön?

Monesti ajatellaan, että maalauksen tekemällä itse säästää ja on nopea suorittaa. Tässä kohtaa lähdetään toteuttamaan ilman suurempaa perehtymistä ja miettimistä mikä on koko projektin kokonaistyö ja mitä se sisältää tai mitä se vaatii.

Maalaaminen voi olla monelle terapeuttista, mutta se on kuitenkin hyvä suunnitella jokaisen vaiheen osalta.Maalaus ammattilainen pystyy arvioimaan  oikein kokonaistilanteen, liittyi asia pohja- tai valmistelutöihin.

Monesti tuleekin suunnitteluvaiheessa ajatus, että koko maalausprojekti olisi hyvä teettää alan ammattilaiselle. Ei pelkästään maalaustyön jäljen takia vaan myöskin kokonaisuuden vuoksi.

Alan ammattilaiset osaavat valita sopivat maalit ja muut tarvittavat tuotteet, jolloin vapautuu aikaa ja vaivaa maalien valinnalta. Näin ei myöskään tarvita perehtymistä käyttöohjeisiin vaan ammattimaalarin annetaan hoitaa nämä valinnat. Ammattilaiselta tilaamalla varmistutaan laadukkaasta lopputuloksesta.

Lisäksi alan ammattilaiselta tilatessa saadaan työlle ja työn jäljelle takuu. Lisäksi yrityksillä on asianmukaiset vakuutukset ja ne kantavat täyden vastuun tekemästään työstä. Aina on kuitenkin järkevää kilpailuttaa maalausurakka. Halvin ei aina ole laadukkain. Jokaisesta tehtävästä työstä on hyvä tehdä sopimus ja siihen sisällyttää kaikki tehtävät toimenpiteet ja hinnat.

Alan ammattilaisten tekemästä työstä saadaan kotitalousvähennys, jonka avulla teetettävän työn kulut pienenevät huomattavasti (kotitalousvähennyksestä tietoa artikkelin lopussa).

Jos haluat ostaa maalauksen palveluna, niin katso tästä alueesi vapaat maalausliikkeet joilta voit pyytää tarjouksen: 

Jätä tästä tarjouspyyntö alueesi maalausliikkeille >>

Esivalmistelut ja pohjatyöt

Pohjatyö on erittäin tärkeää, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä. Pohjatöiden laiminlyönti on yleisin virhe kylpyhuoneen maalaamisessa. Varsinkin märkätiloissa pohjatöiden merkitys korostuu onnistumisen kannalta. 

Kun valmistaudutaan kylpyhuoneen maalaukseen niin on tärkeää aikatauluttaa kaikki eri työvaiheet. Myöskin huomioitavaa on, että kuivien sisätilojen käsittelyssä on eri toimenpiteet kuin kosteiden tilojen seinien ja lattioiden maalauksessa.

Vanhat silikonit on järkevää poistaa ja tähän suositellaan ammattilaisen apua. Ilman perusteellista pohjatyötä on erittäin todennäköistä, että maali lähtee irtoilemaan ajan kuluessa. Pinnat  kannattaa käydä läpi tarkasti ettei löydy halkeamia tai muita vastaavia. 

On myöskin mahdollista lisätä maalin tarttuvuutta karhentamalla. Ennen maalauksen aloittamista tavarat, erilaiset kalusteet ja listat poistetaan maalattavan alueen sisältä.

Jos haluat ostaa maalauksen palveluna, niin katso tästä alueesi vapaat maalausliikkeet joilta voit pyytää tarjouksen: 

Jätä tästä tarjouspyyntö alueesi maalausliikkeille >>

Kylpyhuoneen pesu

Tarkistuksen jälkeen pinnat pestään erittäin tarkasti näille tarkoitetuilla pesuaineilla (kysy lähimmästä rautakaupasta tai alan ammattilaiselta). Pintojen pesuun ei käytetä rasvanpoistajia tai yleispesuaineita, koska niistä voi muodostua kalvo, joka heikentää maalin ominaisuuksia tartunnan suhteen.

Erityisesti märkätiloissa tämä otettava tarkkaan huomioon. Huomioi myöskin tarkasti saumojen pesu.Tähän toimenpiteeseen hyvä väline on juuriharja. Maalattavilta pinnoilta on pestävä kaikki liat, rasvat ja niin, että pinta on kuiva. Lopuksi kaikkien pintojen huuhtelu.

Käsittely esikäsittelyaineella

Pesun jälkeen syvä puhdistetaan kaakelit -ja laatat ja saumat esikäsittely aineella tai maalipesulla.Tämä parantaa maalin tarttuvuutta, kestoa ja lisää pintojen huokoisuutta. Halutessasi voit tehdä tämän toimenpiteen useamman kerran. Tämän jälkeen huolehdi kuivumisesta ja varsinkin märkätiloissa riittävästä ilmanvaihdosta. Kuivumiseen varattava aikaa yksi vuorokausi.

Suojaaminen

Ennen maalauksen aloittamista suojataan paikat, joita ei ole aikomusta maalata. Kun maalataan seinät, lattiat ja katto niin myöskin suojauksessa tämä otettava huomioon eli jokainen osa-alue on suojattava aina erikseen näitä tehtäessä. On myöskin järkevää sulkea lattialämmitys paikoissa jossa maalataan. Tämä antaa maalin kuivumiselle tasaisemman lopputuloksen.

Sopivien maalien valinta

Kaakelimaalit ovat kestäviä ja myöskin soveltuvat myöskin lattioiden maalaamiseen. On myöskin kehitetty kaakeleille ja laatoille omat maalit, kuten laattamaali. Hyvä keino ja samalla varmistaa oikea maali on kysyä lähimmästä rautakaupasta tai pyytää apua ammattilaiselta. Kohteeseen sopivilla maaleilla voidaan maalata seinäkaakelit kuin lattialaatat. 

On kuitenkin huomioitava varsinkin kaakeleiden maalauksessa, että maali kestää pesua ja hylkii likaa ja vettä. Lattialaatoille on myöskin oma lattialaattamaali, joka ei sovellu seinälaatoille. Seinäkaakeleihin on myöskin olemassa oma erikoismaali. Näissä valinnoissa on otettava huomioon tila eli onko se märkä- vai kuivatila. 

Yleisesti kylpyhuoneen maalauksessa käytetään kiiltäviä maaleja. Seinämaalilla ei voi maalata lattialaattoja, koska pinta tulee liian liukkaaksi. 

Katon maalaukseen sopivaan maalin valintaan vaikuttaa sen materiaali. Yleisesti materiaalina olevan paneelikaton maalaukseen voidaan käyttää alkydiohennettua pohjamaalia.

Maalien valinta vaikuttaa myöskin eri tilojen puhtaana pitoon ja pintojen kiiltävyyden ylläpitämiseen.

Lähes tulkoon kaikki maalit ovat sävytettävissä ja jokaisella valmistajalla on omat värikartat. On hyvä ottaa värikartasta pala ja teipata maalattavaan kohtaan. Nykyään monissa liikkeissä on myöskin saatavilla testipurkkeja, jotka ovat edullisia. Tällä voit tehdä pienen testimaalauksen haluttuun kohtaan. Tässä vaiheessa on vielä helppoa ja vaivatonta vaihtaa sävyä tai maalia.

Kylpyhuoneen maalaus

Ennen maalaamisen aloittamista sekoitetaan maali kunnolla. On myöskin varmistettava riittävä ilmankierto maalattavassa tilassa.Maalaamisen voi suorittaa joko telalla tai ruiskulla. Telalla maalattaessa, käytä rajaus -tai saumakohtien maalaamiseen pensseliä. 

Seinien maalaus

Maalaaminen aloitetaan seinien maalauksella käymällä alue kerrallaan saumat läpi. Tämän jälkeen maalataan kaakelit -ja laatat ja yli maalataan saumakohdat. Näin varmistetaan, että saumakohtiin tulee riittävästi maalia.

Jos halutaan saumakohdat erivärisiksi niin lopuksi voidaan värjätä saumauskynällä. Maalaus toteutetaan ohuilla kerroksilla niin saadaan tasaisempi pinta ja ei muodostu kerrostumia. Suositeltavaa on vähintään kahteen kertaan pintojen maalaaminen. Varsinkin märkätiloissa on otettava huomioon kuivumiseen käytettävä aika ja ilmanvaihto. 

Seinä- ja kaakelimaalien kuivumiseen on hyvä varata aikaa vuorokausi ennen uutta käsittelyä.

Lopullisen maalauspinnan saavutettua poistetaan suojaukset ja siirrytään seuraavaan vaiheeseen eli katon maalaukseen.

Katon maalaus

Ensimmäisenä on tehtävä suojaus maalarinteipillä katon ja seinien  väliselle alueelle. Tämän jälkeen aloitetaan katon maalaus ja siihen tarvitaan kunnollinen maalausteline tai jatkovarrellinen maalaustela ja lisäksi pensseli jolla saadaan saumakohdat maalattua. 

Maalaaminen tehdään joko paneeli tai kaistale kerrallaan kulmasta kulmaan. Maalaus suoritetaan 1-2 kertaa. 

Katto annetaan kuivua rauhassa ja siirrytään seuraavaan vaiheeseen. 

Lattian maalaus 

Työ aloitetaan suojaamalla lattian ja seinän välinen alue maalarinteipillä. Maalaukseen sopivat työvälineet ovat maalaustela ja pensseli. Aluksi käydään läpi käydään pensselillä sauma kerrallaan läpi, jonka jälkeen nämä ylimaalataan maalitelalla alue kerrallaan. Lattianmaalauskin on suositeltavaa tehdä kahteen kertaan. Jokaisen maalikerroksen kuivumiseen varattava aikaa vuorokausi ennen seuraavaa käsittelyä.

Jos haluat ostaa maalauksen palveluna, niin katso tästä alueesi vapaat maalausliikkeet joilta voit pyytää tarjouksen: 

Jätä tästä tarjouspyyntö alueesi maalausliikkeille >>

Maalauksen jälkeen

Poistetaan teippaukset ja suojaukset. Teipit kannattaa poistaa heti maalauksen jälkeen ettei ne irroittaessa repäise kuivunutta maalipintaa. Maaliroiskumat pyyhitään märällä liinalla. 

Jos huomataan maalaamattomia tai korjattavia pintoja niin ne korjattava pikaisesti. Työvälineet pestään vedellä ja saippualla seuraavaa kertaa varten.

Maalijätteiden hävittäminen

Jätteiden hävittäminen on erityisen tärkeää ja niiden oikeisiin ohjeistettuihin paikkoihin toimittaminen. Mitään maalijätteitä ei jätetä luontoon tai paikkoihin jossa ne mahdollistavat luontoon joutumisen.

Märkämaalit luokitellaan vaaralliseksi jätteeksi ja ne on toimitettava erilliseen kierrätyspisteeseen.

Kuivamaalit ovat kaatopaikkajätettä eli kuivat maalipurkit ja maalijäte laitetaan sekajätteisiin. Tuotteita ei saa missään tapauksissa päästää viemäriin, vesistöön eikä luontoon.

Nestemäinen maalijäte viedään ongelmajätekeräykseen. Tyhjät ja kuivat purkit ja pakkaukset ovat kierrätykseen toimitettavia materiaalinsa mukaisesti. Näiden on oltava tyhjiä ja kuivia eli ei saa olla märkää maalia.

Kylpyhuoneen huolto

Kylpyhuoneen säännöllinen pesu ja huoltaminen on erittäin tärkeää, koska sillä voidaan saavuttaa huomattavasti käyttöikää.

Pintojen pesu tehdään käytetään erilaisia pesuaineita. Rasvaisiin lika -ja rasvamuodostumiin käytetään emäksisiä puhdistusaineita ja kalkkimuodostumiin happamia pesuaineita.

Pesun yhteydessä puhdistetaan ja tarkastetaan saumat. Näiden pesuun voidaan käyttää vaikkapa hammasharjaa. Saumat voidaan käsitellä saumasuoja-aineella. Tarkastetaan saumojen silikonit ja niiden vaihtamis väliksi suositeltu aika on viisi vuotta.

Kylpyhuoneen maalauksen hinta

Kylpyhuoneen maalauksen hintaan vaikuttaa seuraavat asiat:

– maalauksen laajuus, maalataanko koko kylpyhuone vai osa siitä?

– maalattavan alueen pinta-ala

– pohjatöiden määrä

– tarvittavat materiaalit

Itsetehtynä maksat maaleista ja välineistä. 

Tilaustyönä urakoitsijalta suuremman kylpyhuoneen maalauksen hinta eri työvaiheineen 1000-4500 euroa.Tähän vaikuttaa myöskin, että halutaanko itse tehdä pohjatöitä kuten kaapistojen ja muiden kalusteiden irrottamista.

Kotitalousvähennys

Kun työ tilataan yritykseltä niin kotitalousvähennys on 40% (2023) työn osuudesta, josta omavastuu 100€ (2023).

Kun työ teetetään työntekijällä niin kotitalousvähennys 15% (2023) palkasta ja siihen liittyvistä sivukuluista ja omavastuu 100€ (2023).

Katso tästä tarkemmat tiedot tämän vuoden kotitalousvähennykselle >>

Jos haluat ostaa maalauksen palveluna, niin katso tästä alueesi vapaat maalausliikkeet joilta voit pyytää tarjouksen: 

Jätä tästä tarjouspyyntö alueesi maalausliikkeille >>

ALOITA TÄSTÄ:

Kilpailuta remontti maksutta

Palvelun käyttäminen on ilmaista, jätät vain tarjouspyynnön ja valitset parhaan tekijän.

Siirry kilpailuttamaan

Kokeile ilmaista palvelua heti!

Kokeile jättämällä työpyyntö tai tarjouspyyntö alla olevasta napista painanamalla tai lataa sovellus sovelluskaupastasi!

Lue lisää artikkeleita kodin remontointiin:

Paneelikaton maalaus

Paneelikaton maalauksella uutta ilmettä ja piristystä asuntoosi. Paneelikaton maalauksella saadaan raikastettua ja uusittua asunnon ilmettä ja samalla tehtyä kunnostusta. Tällä on helppo saada asunnolle tai talolle myyntitilanteessa lisäarvoa. Projektiin on varattava...

Terassin rakentaja: muista tarvittavat luvat

Terassin rakentamiseen tarvitaan yleensä erilaisia lupia. Luvan tarpeeseen vaikuttaa rakennettavan terassin massiivisuus, kohteen omistusoikeudet eli onko kyseessä omakotitalo vai taloyhtiö, katetaanko ja rakennetaanko terassille muita rakennelmia? Tässä artikkelissa...

Maalämpö – milloin se kannattaa?

Maalämpö on edullinen ja helppo lämmitysmuoto. Se on erittäin omavarainen tapa lämmitykseen. Maalämpö on kasvava ja tulevaisuuden lämmitysmuoto, joka varmistaa edullisen ja ekologisen lämmityksen. Maalämpöjärjestelmän avulla on mahdollista myöskin toteuttaa viilennys....

Öljylämmityksestä luopuminen – mitä vaihtoehtoja on?

Öljylämmityksen vaihtaminen uusiutuvaan energiaan tuo merkittäviä säästöjä ja pienentää päästöjä. Tässä artikkelissa Miten valita sopivin lämmitysmuoto? Lämpöremontti Lämpöremontin kustannukset Öljylämmityksestä maalämpöön Öljylämmityksestä luopumiseen erilaiset tuet...

Vaihto ilmavesilämpöpumppuun – vinkit lämpöremonttiin

Ilmavesilämpöpumpulla saavutetaan suuret säästöt lämmitys- ja energiakustannuksissa. Paras hyöty saadaan ottamalla ilmavesilämpöpumppu pää järjestelmäksi ja vanha järjestelmä varalähteeksi. Tässä artikkelissa: Lämpöremontti Lämpöremontin kustannukset...

Terassin suunnittelun ABC – näin toteutat täydellisen terassin

Terassin suunnittelu kannattaa tehdä erittäin huolellisesti, jonka avulla saadaan tyyliltään ja käyttöominaisuuksiltaan toimiva terassi. Tässä artikkelissa Terassin suunnittelu DIY-toteutus vai ammattilaisen rakentama Asiat mitä otetaan huomioon terassin...

Terassin laatoitus

Terassin laatoituksella saadaan tyylikkyyttä ja kestävyyttä.  Tämä tuo terassin huoltoon ja ylläpitoon helppoutta ja vaivattomuutta. Tämän voi toteuttaa itse tehtynä, kunhan kaikki välineet ja laitteet ovat käytössä.  Tässä artikkelissa Teenkö itse vai...

Terassin perustus

Oikeaoppinen perustus takaa terassille pitkän iän. Maaperä ja sen routivuus määräävät, miten perustus kannattaa rakentaa. Tässä artikkelissa Rakennanko itse vai tilaanko ammattilaiselta? Huomioita terassin perustuksen aloittamiseen Paikan valinta Sään ja olosuhteiden...

Terassin rakentaminen

Terassin rakentaminen onnistuu myöskin itse tehtynä, jonka avulla säästetään merkittävästi kustannuksia. Käytössä on oltava sopivat materiaalit ja työkalut. Terassin rakentamiseen vaikuttaa erittäin paljon sen laajuus, muodot, sijainti ja mahdollisesti tarvittavat...

Maalämpöpumpun huolto

Maalämpöpumpun säännöllisellä huollolla varmistetaan järjestelmän toiminta. Järjestelmän huollossa on itse tehtäviä ja ammattilaisen tekemiä huoltotoimenpiteitä. Näillä varmistetaan järjestelmän pitkä käyttöikä ja sen tehokas toiminta. Tässä artikkelissa Yleisimmät...

Ilmavesilämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumppu on edullinen vaihtoehto omakotitalojen lämmitykseen. Laitteen avulla voidaan säästää lämmityskuluissa jopa 50-70 %. Tässä artikkelissa Mikä on ilmavesilämpöpumppu? Mitä otetaan huomioon ilmavesilämpöpumpun valinnassa? Sähkönkulutus...

Maalämpöpumppu

Maalämpöpumppu on kokonaistaloudellisin lämmitysjärjestelmä suuren omavaraisuusasteen ansiosta. Maalämpöpumppu tuottaa uusiutuvaa energiaa ja tämä tuotetaan yleisesti maan kallioperästä. Laitteen avulla pystytään lämmittämään ja myöskin viilentämään. Tässä...

Ilmavesilämpöpumpun asennus

Ilmavesilämpöpumpun asennuksiin on käytettävä virallista ja laillista asentajaa. Tämä antaa ja takaa laitteen tehokkaan toiminnan ja takuun työstä.

Ilmalämpöpumpun huolto

Säännöllisellä ilmalämpöpumpun huoltamisella pidetään laite kunnossa ja saavutetaan pidempi käyttöikä.

Ilmavesilämpöpumpun huolto

Ilmavesilämpöpumpun säännöllinen huolto pidentää laitteen käyttöikää. Huoltotoimenpiteillä varmistetaan järjestelmän laadukas ja hyvä toimiminen oikealla hyötysuhteella.

Maalämpöpumpun asennus

Maalämpöpumpun asennus on asukkaalle yksinkertainen ja vaivaton toimenpide.

Maalämpöpumppu asennetaan ammattilaisen toimesta ja prosessi on pää sisällöltään aina samanlainen, mutta jokainen asennus yksilöllinen.

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumpulla saavutetaan suuria säästöjä lämmityskuluissa. Lisäksi se tuo asumiseen ja elämiseen mukavuutta. Ilmalämpöpumpulla lämmityskustannusten säästö on merkittävä. Säästö voi olla jopa 30–50 % vuotuisista lämmityskustannuksista.

Ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumpun asennuksiin on käytettävä virallista ja laillista asentajaa. Tämä antaa ja takaa laitteen tehokkaan toiminnan ja takuun työstä.

Hirsimökin maalaus

Hirren maalauksella saadaan hirsimökki näyttämään kauniilta ja hyvin hoidetulta.

Aidan maalaus

Aidan maalaus on nopea ja helppo keino ylläpitää lauta- tai lankkuaita kunnossa.

Terassin maalaus

Terassin käsittely pitää terassin kunnossa ja parantaa ulkonäköä. Samalla se suojaa ja antaa käyttöikää.

Saunan maalaus

Saunan maalauksella saadaan päivitettyä, parannettua ulkonäköä ja lisättyä käyttömukavuutta.

Betonilattian maalaus

Betonilattia on materiaalina helppo hoitaa ja edullinen ratkaisu lattiapinnaksi. Lattiaa on huollettava säännöllisesti ja myöskin kotitalouksissa tämä on tärkeää. Säännöllinen pintahuolto säilyttää betonilattian hyvän kunnon vuosikymmenien ajan.

Muovimaton maalaus

Muovimaton maalaus kohentaa asunnon ilmettä ja lisää käyttömukavuutta.

Ikkunoiden maalaus

Ikkunoiden maalauksella parannetaan talon ulkonäköä ja lisätään asuin viihtyisyyttä.

Portaiden maalaus

Portaiden maalauksella kevennetään ja parannetaan kodin ilmettä.

Parketin maalaus

Parketin maalaus on trendikästä ja sillä saadaan uutta ilmettä asuntoon. Tämä on erittäin hyvä vaihtoehto kalliille lattiaremontille ja myöskin mahdollista tehdä omatoimisesti.

Laminaattilattian maalaus

Laminaattilattian maalaaminen on helppoa ja suhteellisen nopeaa. Tämä on hyvä vaihtoehto lattian vaihtamiselle.

Ovien maalaus

Ovien maalauksella kohennetaan helposti sisustusta ilman ovien vaihtamista uusiin.

Puulattian maalaus

Puulattian maalauksella uudistetaan asuntoa pienellä budjetilla. Tämä on erittäin hyvä vaihtoehto kalliille lattiaremontille ja myöskin mahdollista tehdä omatoimisesti.

Paneelien maalaus 

Paneeliseinän maalaus ja käsittely soveltuu sekä retroseinälle ja uusille paneeleille.

Maalauspalvelun käyttö

Maalaustöitä on hyvinkin erilaisia ja niiden toteutustavat myöskin vaihtelevat. Joissain tapauksissa toteuttaminen on helppoa ja ei vaadi suuria pohjatöitä tai osaamista. Toisissa tapauksissa vaaditaan erittäin tarkkaa tietämystä, pohjatöiden tekemistä ja myöskin osaamista.

Seinän maalaus

Seinien maalaaminen on helppo konsti muuttaa kodin yleisilmettä ja tunnelmaa

Tehosteseinän maalaus

Tehosteseinän maalauksella päivitetään ja luodaan erityistä tunnelmaa tiloihin ja mittasuhteisiin. Tämä on melko helppo ja vaivaton keino päivittää tilaa trendien mukaisesti.

Seinäkaakeleiden -ja lattialaattojen maalaus

Seinäkaakeleiden -ja lattialaattojen maalaus on vaihtoehto suurelle ja arvokkaalle remontille. Monien haaveissa on uudistaa kylpyhuonetta, kura eteistä, keittiötä tai muuta tilaa jossa on kaakeleita ja laattoja niin lattioissa kuin seinissä.

Sokkelin maalaus

Sokkelin maalaus tuo taloon uutta ilmettä ja päivittää sen uuteen ilmeeseen. Huolellisesti maalattu sokkeli antaa suojaa kosteudelta ja kiinteistölle lisä arvoa. Sokkelin maalaus on yksi tärkeä osa kiinteistön hoitamista.

Patterin maalaus

Patterin maalaus on helppoa ja vaivatonta, joka onnistuu myöskin omatoimisesti.

Tiilikaton maalaus

Tiilikaton huoltomaalaus pidentää katon käyttöikää huomattavasti. Katon ollessa muuten hyvässä kunnossa ja ehjä niin toimenpiteeksi riittä kunnon huolto ja uusi maalipinta.

Talon maalaus

Talon maalaus on projekti, joka on iso ja sen jälki näkyy pitkään ja kaikille. Tähän kannattaa varata riittävästi aikaa niin, että voidaan ottaa kaikki tarvittavat asiat huomioon. Tarkat suunnitelmat, pohjatyöt, sään huomioiminen, materiaalit ja työvälineet ovat tärkeässä roolissa.