Remonttivinkit

Kuinka kodin elinkaarta pidennetään? Lue ammattilaisten vinkit omakotitalon yleisimpiin remontteihin!

Vinkit kodin maalauksiin

Lue kodin yleisimmistä maalauksista ja saa ammattilaisen vinkit sisämaalauksiin, katon maalaukseen ja ulkoverhouksen maalaukseen!

Suodata tunnisteella:

Tapetointi

Tapetointi

Tapetointi voi olla monimutkainen prosessi, ja siksi monet valitsevatkin jättää työn ammattilaisen käsiin. Olipa kyseessä sitten yhden seinän tapetointi tai koko asunnon kattava tapetointi ja maalaus, ammattilaisen apu voi säästää aikaa, vaivaa ja varmistaa lopputuloksen laadukkuuden.

Lue lisää
Kodin siivous

Kodin siivous

Kodin siivous on yksi niistä arjen askareista, joka voi viedä paljon aikaa ja energiaa. Kiireisen elämänrytmin keskellä on usein vaikea löytää aikaa tehokkaaseen ja perusteelliseen siivoukseen. Onneksi nykyään markkinoilla on lukuisia ammattitaitoisia siivouspalveluita ja siivoojia, jotka tarjoavat apua kodin puhtaanapidossa.

Lue lisää
Rivitalon putkiremontti

Rivitalon putkiremontti

Rivitalon käyttövesiverkosto, patteriverkosto ja viemäriverkosto ovat keskeisiä osia kiinteistön LVI-järjestelmää. Nämä putkistot ovat alttiita kulumiselle, korroosiolle ja vaurioille ajan kuluessa. Siksi niiden kunnon säännöllinen seuranta ja tarvittaessa uusiminen ovat tärkeitä toimenpiteitä kiinteistön omistajalle.

Lue lisää
Ulkomaalaus hinta Oulu

Ulkomaalaus hinta Oulu

Ulkomaalaus projektin onnistuminen ja lopputuloksen laatu ovat suurelta osin riippuvaisia käytetystä työvoimasta. Ammattitaitoisen maalarin palkkaaminen voi vaikuttaa ulkomaalauksen hintaan monin tavoin.

Lue lisää
Ulkomaalaus

Ulkomaalaus

Ulkomaalaus on tärkeä osa kodin ylläpitoa ja ulkonäön kohentamista. Se ei ainoastaan paranna rakennuksen ulkonäköä vaan myös suojaa sitä sään vaihteluilta ja korroosiolta.

Lue lisää