“Monta viikkoa yritin löytää tekijää. Sitten löysin KodinPro palvelun ja tekijä löytyi kahdessa päivässä!”

27.10.2021 | Blogi

Näin kertoi Ari Pulakan asiakas, jolle hän meni tekemään kodin remontointitöitä Jyväskylässä. KodinPro tarjoaa kodin omistajalle nopeasti ja helposti apua erilaisiin kodin remontti- ja huoltotöihin.

Ari on kokenut tekijä, hän on tehnyt erilaisia rakennus- ja remonttihommia jo 20 vuotta. Töitä on ihan laidasta laitaan: pienestä oven säätämisestä aina laajamittaisempiin remontteihin. Myyntiä tai markkinointia ei ole paljoa tarvinnut tehdä alkuaikojen jälkeen, sillä hyvin tehty työ on kantanut hedelmää. “Yhdelle kun tekee hyvin ja hänellä on kymmeniä tuttuja, niin sieltä sitä asiakaskuntaa alkaa tulemaan” Ari kertoo.

Työpyyntöön saa nopeasti vastauksen

Parhaana ominaisuutena KodinPro-palvelussa Ari näkee sen, että työpyyntöön saa vastauksen todella helposti ja nopeasti. “Ei tarvitse selata Googlea vaan voi kertoa, että mihin tarvitsee apua ja näkee heti, ketkä tarjoavat kyseistä palvelua oman sijainnin lähellä. Palvelun käyttö on todella yksinkertaista ja helppoa” Ari summaa.

Työpyyntöön vastaaminen KodinProssa on helppoa myös yrittäjälle. Katson suoraan kännykällä sovelluksesta, mitä pyyntöjä on tullut ja soitan sieltä suoraan asiakkaalle tai laitan viestiä. Monesti teen tarjouksenkin suoraan tai sitten menen käymään paikanpäällä, jotta pystyn antamaan hinta-arvion” hän toteaa.

Aina keikkaa ei voi ottaa vastaan, mutta Ari pyrkii menemään aina paikanpäälle. Aina voi suositella toista tekijää, jos itselle työ ei passaa. “Kyllä lähtökohta on, että asiakasta autetaan. Jos ei itse pysty tekemään, niin sitten vinkataan joku toinen hyvä tekijä. Itsellekin tulee yrittäjäverkoston kautta todella paljon töitä ja sama asiakaskin saattaa soittaa uudelleen kun on saanut hyvää palvelua” Ari kertoo.

Palvelun käytettävyys sai kiitosta

Palvelu on kerännyt kiitosta Arin asiakkaiden suunnalta. “Kaikkien kanssa, mitä oon jutellut niin ovat sanoneet, että tosi helppo. Yksikin asiakas kertoi, että oli etsinyt remonttiin tekijää monta viikkoa ja kolunnut Facebookit ja Googlet läpi eikä meinannut löytyä. KodinPron kautta hän sai tekijän kahdessa päivässä!

Suomessa on paljon kokeneita remontin, asennusten ja huoltojen tekijöitä – jotka eivät ehdi markkinoimaan itseään. Kuitenkaan työtä ei välttämättä aina ole joka päivälle. KodinPro auttaa tekijää etsiviä kodin omistajia löytämään tekijöitä ja tekijöitä löytämään töitä.

Tästä voit etsiä tekijän työllesi >>

Kokeile ilmaista palvelua heti ja kilpailuta tekijä!

KodinPro-palvelusta löydät hetkessä avun kotisi tai vapaa-ajan asuntosi huolto- ja remonttitarpeisiin.