fbpx

“Monta viikkoa yritin löytää tekijää. Sitten latasin KodinPron® ja tekijä löytyi kahdessa päivässä!”

Julkaistu 02.09.2021 • Kategoria: Blogi

Näin kertoi Ari Pulakan asiakas, jolle hän meni tekemään kodin remontointitöitä Jyväskylässä. Ari on kokenut tekijä, hän on tehnyt erilaisia rakennus- ja remonttihommia jo 20 vuotta Keski-Suomen alueella. Töitä on ihan laidasta laitaan: pienestä oven säätämisestä aina laajamittaisempiin remontteihin. Myyntiä tai markkinointia ei ole paljoa tarvinnut tehdä alkuaikojen jälkeen, sillä hyvin tehty työ on kantanut hedelmää. “Yhdelle kun tekee hyvin ja hänellä on kymmeniä tuttuja, niin sieltä sitä asiakaskuntaa alkaa tulemaan” Ari kertoo.

Ari on Eezy-kevytyrittäjä. Alunperin hän kuuli KodinPro®-palvelusta nimenomaan Eezyn kautta kun hänelle tarjottiin ilmaista kokeilujaksoa. Palvelu teki heti vaikutuksen ja Ari päätti ottaa palvelun käyttöön myös ilmaisen kokeilujakson jälkeen.

Parhaana ominaisuutena KodinPro-palvelussa Ari näkee sen, että asiakkaan kynnys laittaa työpyyntö on palvelun kautta todella matala. “Ei tarvitse selata Googlea vaan voi kertoa, että mihin tarvitsee apua ja näkee heti, ketkä tarjoavat kyseistä palvelua oman sijainnin lähellä. Palvelun käyttö on todella yksinkertaista ja helppoa” Ari summaa.

Nyt työpyynnöt voi käsitellä silloin kun itselle sopii

Yrittäjän näkökulmasta on hyvä kun voi selata tulleita työpyyntöjä sovelluksen kautta silloin kun itselle sopii. “Monesti jos on esimerkiksi katolla hommissa, niin työ keskeytyy puhelimen soidessa ikävästi ja se tuntuu enemmänkin häiriötekijältä se yhteydenotto” toteaa Ari. Lisäksi KodinProssa voi määritellä, minkä tyyppisiä työ- ja tarjouspyyntöjä haluaa ottaa vastaan. Ei tule ns. turhia pyyntöjä.

Työpyyntöön vastaaminen KodinProssa on todella helppoa. Katson suoraan kännykällä sovelluksesta, mitä pyyntöjä on tullut ja soitan sieltä suoraan asiakkaalle tai laitan viestiä. Monesti teen tarjouksenkin suoraan tai sitten menen käymään paikanpäällä, jotta pystyn antamaan hinta-arvion” hän toteaa.

Aina keikkaa ei voi ottaa vastaan, mutta Ari pyrkii menemään aina paikanpäälle. Aina voi suositella toista tekijää, jos itselle työ ei passaa. “Kyllä lähtökohta on, että asiakasta autetaan. Jos ei itse pysty tekemään, niin sitten vinkataan joku toinen hyvä tekijä. Itsellekin tulee yrittäjäverkoston kautta todella paljon töitä ja sama asiakaskin saattaa soittaa uudelleen kun on saanut hyvää palvelua” Ari kertoo.

Palvelun käytettävyys sai kiitosta

Palvelun käyttöönotosta ei koitunut ongelmia. “Se oli helppoa, latasin vain sovelluksen ja täytin omat tiedot ja homma oli valmis”. Palvelu on kerännyt kiitosta myös asiakkaiden suunnalta. “Kaikkien kanssa, mitä oon jutellut niin ovat sanoneet, että tosi helppo. Yksikin asiakas kertoi, että oli etsinyt remonttiin tekijää monta viikkoa ja kolunnut Facebookit ja Googlet läpi eikä meinannut löytyä. KodinPron ladattua hän sai tekijän kahdessa päivässä!

Lopuksi Ari antaa vinkin aloittelevalle yritykselle, että jos ei ole valmista kontaktiverkkoja ja tarvitsee asiakkaita:

“Ilman muuta KodinProhon kannattaa lähteä. Ihan ykkösjuttu ja kustannustehokas vaihtoehto. Minäkin olen löytänyt palvelun kautta useita asiakkaita, joille olen tehnyt remonttihommia.”

 


Haluatko kokeilla palvelua itse?

Rekisteröidy urakoitsijaksi klikkaamalla tästä!

Jätä työpyyntö maksutta tai hae tekijää rekisteröitymällä tämän linkin kautta.
Voit käyttää palvelua maksutta myös ilman rekisteröitymistä lataamalla sovelluksen kännykkääsi sovelluskaupastasi:

   

2021 © Easoft Group Oy • KodinPro® on osa Easoft Groupia