Pieni terassi toimivaksi – vinkit terassin sisustukseen

Viihtyisä terassi luo viihtyisyyttä ja lisää tilaa kotiin. Tähän löytyy paljon vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia hyvinkin edullisesti ja helposti. Tässä artikkelissa Miksi sisustetaan terassia? Viihtyisä terassi antaa pienelle terassille lisähuoneen kesäisin ja jopa pitkälle syksyyn saakka. Tämä luodaan helposti ja kustannuksellisesti edullisesti erilaisilla kalusteilla, sisustus materiaaleilla ja kasveilla tai kukilla. Terassin sisustuksella saavutetaan helposti viihtyisyyttä ja […]

Viihtyisä terassi luo viihtyisyyttä ja lisää tilaa kotiin. Tähän löytyy paljon vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia hyvinkin edullisesti ja helposti.

Miksi sisustetaan terassia?

Viihtyisä terassi antaa pienelle terassille lisähuoneen kesäisin ja jopa pitkälle syksyyn saakka. Tämä luodaan helposti ja kustannuksellisesti edullisesti erilaisilla kalusteilla, sisustus materiaaleilla ja kasveilla tai kukilla.

Terassin sisustuksella saavutetaan helposti viihtyisyyttä ja kotoisuutta. Varsinkin pienen terassin hyödyntäminen kasvaa, kun sinne saadaan viihtyisyyttä. Vaikka yleensä kerrostalon parveke tai rivitalon terassi ovat varsin pieniä niin niiden sisustamiseen on järkevää kiinnittää huomiota.

Terassin sisustuksen suunnittelu muovautuu tilan, koon ja käyttötarpeen mukaan. Kaikkeen näihin löytyy erilaisia vaihtoehtoja tehdä terassista mieleisensä.

Erilaisilla kalusteilla voidaan vaikuttaa oleellisesti terassin viihtyisyyteen ja käytettävyyteen. lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, kuten ulkokäyttöön sopiviin tekstiileihin ja valaistukseen. Oikeilla ja harkituilla ratkaisuilla saadaan pienikin tila tehokkaaseen ja hyödylliseen käyttöön.

Kasvien ja kukkien käytöllä tuodaan terassille värikkyyttä ja viihtyisyyttä. Ja erilaisilla säilytys ratkaisuilla luodaan tilantuntua.

Pienen terassiin sisustus

Sisustamalla pienikin terassi saadaan käytännölliseksi ja viihtyisäksi. Näin terassilla voidaan nauttia kesästä ja rentoutua mukavasti.

Varsinkin pienen terassiin sisustusta tehdessä kannattaa miettiä miten käyttää ulkotilaa, koska kaikkia haluttuja ei saa sovitettua terassille. Onko tarkoitus kutsua vieraita? Itselle paikka rentoutumiseen? Yrttien ja kasvien kasvatus?

Vinkkejä terassin sisustamiseen:

Terassin tai parvekkeen ilmeeseen pystytään vaikuttamaan oleellisesti erilaisilla sisustusvaihtoehdoilla. Näillä luodaan uusia ulottuvuuksia koko terassille ja sen käyttömukavuuteen ja viihtyvyyteen.

Pieni ja rauhallinen pesä parvekkeelle

Tila, joka on tehty rentoon oleiluun ja rauhoittumiseen. Hankitaan pehmustettu aurinkotuoli ja ulkokäyttöön tarkoitettuja koristetyynyjä. Illan viileyteen käytetään torkkuhuopa, joka lämmittää ihanasti.

Ylimääräinen olohuone

Terassista saa mattojen ja erilaisten taljojen avulla kodikkaan jatkon olohuoneelle. Tilaan hankitaan sopivat oleskeluryhmät ja kokonaisuus täydennetään sisustustuotteilla ja tunnelmaa lisäävillä aurinkolyhdyillä ja valaistuksilla.

Ruokatila pienelle terassille tai parvekkeelle

Pienten pöytien tarjonta on monipuolista ja saatavilla on pyöreitä ja neliön mallisia pöytiä, joihin sopii neljän hengen seurue istumaan. On huomioitava tilankäyttö ja niin, että tilaa jää tuolien ympärille. Tähän ratkaisu on pienelle terassille tai parvekkeelle kokoontaitettava pöytä ja pinottavat tuolit. Näin saadaan ne käyttöön haluttaessa ja muuten tila on avarampi.

Pieni puutarha terassille tai parvekkeelle

Terassille tai parvekkeelle saadaan kiva fiilis runsailla kukka-asetuksilla tai erilaisten ritilöiden avulla. Lisäksi kukkien, yrttien ja kasvien kasvatus on näppärää terassilla ruukuissa ja erilaisilla hyllyillä voidaan hyödyntää terassin seinäpinnat. 

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

ALOITA TÄSTÄ:

Kilpailuta remontti maksutta

Palvelun käyttäminen on ilmaista, jätät vain tarjouspyynnön ja valitset parhaan tekijän.

Siirry kilpailuttamaan

Kokeile ilmaista palvelua heti ja kilpailuta tekijä!

KodinPro-palvelusta löydät hetkessä avun kotisi tai vapaa-ajan asuntosi huolto- ja remonttitarpeisiin.