fbpx

KodinPro®-palvelun kehittänyt Yeoman on teknologiayritys, joka toimii palveluoperaattorina kuluttajien ja yritysten välillä. Tähän saakka kuluttajien on ollut vaikeaa löytää kotiinsa vapaana oleva ammattilainen suorittamaan työtehtävä, esimerkiksi korjaus, asennus tai huoltotyö. KodinPro ratkaisee ongelman tarjoamalla mahdollisuuden tilata kotiin ammattilaisten tuottamia palveluja digitaalisesti joko mobiilisovelluksen tai internetsivun kautta.

KodinPro syntyi tarpeeseen

“Huomasin omassa työssäni, kuinka hankalaa on löytää esimerkiksi vapaana oleva sähkömies työmaalle. Otettuani asian puheeksi muiden yrittäjien kanssa havaitsin, että samasta ongelmasta kärsivät muutkin yritykset – yksityishenkilöistä puhumattakaan”, sanoo toimitusjohtaja Lauri Ahokas, Itä–Suomen LVI-Palvelu Oy

”Tuskailin soitellessani turhaan milloin mihinkin yritykseen yrittäessäni löytää sopivaa ammattilaista tiettyyn paikkaan ja juuri tiettynä aikana, jotta omat aikataulumme pitäisivät. Varsinaisen ahaa-elämyksen koin, kun huomasin, että kuluttajapuolella on sama ongelma, mutta vielä monikertaisesti suurempana.
Päätin tehdä asialle jotakin – kehitimme kumppanieni kanssa KodinPro-palvelun, joka saattaa yhteen urakoitsijat ja urakoitsijaa etsivät. Olen varma, että palvelu hyödyttää niin palveluntuottajia kuin kuluttajiakin – onhan saavutettavuus kummankin etu.”

Lauri Ahokas, Yeoman