Parvekelasien pesu

Parvekelasien pesu ja puhtaanapito on tärkeää niiden esteettisen ulkonäön ja toimivuuden ylläpitämiseksi. Säännöllinen pesu auttaa pitämään lasit kirkkaina, estää likaantumisen ja varmistaa esteettömän näkymän ulos.

Parvekelasien pesu

Parvekelasien pesu ja puhtaanapito on tärkeää niiden esteettisen ulkonäön ja toimivuuden ylläpitämiseksi. Säännöllinen pesu auttaa pitämään lasit kirkkaina, estää likaantumisen ja varmistaa esteettömän näkymän ulos.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

 

Säännöllinen parvekelasien pesu tai puhdistus auttaa pitämään lasit kirkkaina, estää likaantumisen ja varmistaa esteettömän näkymän ulos.

Pesu tai puhdistus tulisi tehdä riittävän usein. Tarkka väli riippuu ympäristöstä ja sääolosuhteista, mutta yleensä puhdistus kannattaa tehdä vähintään kerran tai pari vuodessa. 

Jos ympäristössä on runsaasti pölyä, liikenne päästöjä tai muita epäpuhtauksia, saatat joutua puhdistamaan lasit useammin.

Valitse oikeat puhdistusvälineet parvekelasien pesuun. Käytä pehmeää liinaa tai mikrokuituliinaa, joka ei naarmuta lasipintoja. 

Vältä karkeita materiaaleja, kuten hankaavia sieniä tai harjaksia. Käytä mietoa pesuainetta, joka ei vahingoita lasia tai sen pinnoitetta. Varmista, että valitsemasi pesuaine sopii parvekelasien materiaaleille.

Kostuta liina tai mikrokuituliina vedellä tai laimennetulla pesuaineella. Pyyhi lasin pinta kevyesti liinalla poistaaksesi likaa ja tahroja. 

Kiinnitä erityistä huomiota lasin alareunaan ja kulmiin, jotka keräävät usein eniten likaa. Huuhtele liina tai vaihda puhtaaseen, kun se likaantuu. Pyyhi lasi lopuksi kuivaksi toisella puhtaalla liinalla tai kuivalla pyyhkeellä.

Puhdista myös muut osat, kuten kiskot ja reunaprofiilit. Käytä pehmeää harjaa tai vanhaa hammasharjaa puhdistaakseen ne. 

Tarvittaessa voit käyttää mietoa puhdistusainetta tai liuotinta. Pyyhi pinnat puhtaaksi kostealla liinalla ja kuivaa ne lopuksi.

Muista turvallisuusnäkökohdat parvekelasien puhdistuksessa. Varmista, että sinulla on tukeva tuki ja turvallinen pääsy lasin molemmin puolin. 

Älä venyttele tai altista itseäsi vaarallisille tilanteille. Tarvittaessa harkitse ammattilaisen käyttämistä korkealla sijaitsevien parvekelasien puhdistuksessa.

Parvekelasien pesu tulisi sisällyttää säännölliseen ylläpitoon. Huolehdi lasien puhtaana ja pidä silmällä niiden kuntoa. Havaitse tarvittaessa mahdolliset ongelmat, kuten tiivisteiden vauriot tai liikkuvien osien toimintahäiriöt, ja korjaa ne ajoissa.

Säännöllinen pesu ja ylläpito auttavat pitämään lasit kirkkaina ja esteettisinä, parantavat näkymää ulos ja varmistavat lasien pitkäikäisyyden. Seuraa näitä vinkkejä ja sovita parvekelasien pesu rutiineihisi sopivaksi.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Parvekelasien pesu -Miten hinta muodostuu?

Parvekelasien pesu hinta muodostuu useiden tekijöiden perusteella. 

Hintaan vaikuttaa suoraan pestävien lasien lukumäärä ja pinta-ala. Mitä enemmän lasia tulee puhdistaa, sitä enemmän aikaa ja työtä se vaatii. 

Laajojen lasipintojen pesu voi nostaa hintaa, kun taas pienempien lasipintojen pesu voi olla edullisempaa.

Jos parvekkeen pesuun sisältyy myös parvekekaiteiden puhdistus, se voi vaikuttaa hintaan. Parvekekaiteiden puhdistus lisää työmäärää ja aikaa, mikä voi heijastua kustannuksiin. 

On tärkeää selvittää, sisältyvätkö kaiteiden puhdistus palvelun hintaan vai vaatiiko se erillisen maksun.

Parvekelasien sijainti ja korkeus voivat myös vaikuttaa pesun hintaan. Korkealla sijaitsevat lasit vaativat lisävarusteita ja erikoisjärjestelyjä, jotta puhdistus voidaan suorittaa turvallisesti.

Tämä saattaa nostaa hintaa verrattuna matalammalla sijaitseviin lasipintoihin.

On tärkeää muistaa, että parvekelasien pesu hinnat vaihtelevat alueittain ja palveluntarjoajasta riippuen. 

Parhaan kustannusarvion saamiseksi on suositeltavaa pyytää tarjouksia useammalta palveluntarjoajalta ja vertailla niitä. Ammattilaiset voivat arvioida pestävien lasien määrän, pinta-alan ja lasien sijainnin perusteella ja antaa yksilöllisen tarjouksen.

On myös hyvä huomioida, että säännöllinen pesu voi auttaa pitämään lasit puhtaina pidempään ja vähentää kustannuksia pitkällä aikavälillä. Pidä lasit säännöllisesti puhtaana ja huolehdi niiden ylläpidosta parhaan lopputuloksen ja kestävyyden takaamiseksi.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Parvekelasien pesu hinta

Keskimäärin hinta vaihtelee noin 80 eurosta 3 500 euroon. Tämä kattaa kuitenkin laajan hintahaarukan erilaisille parvekkeille ja pesu tarpeille. 

Pienemmät pesut voivat olla edullisempia, kun taas laajemmat tai haastavammat pesut voivat maksaa enemmän.

On tärkeää muistaa, että nämä hinnat ovat vain suuntaa-antavia ja voivat vaihdella alueesta ja palveluntarjoajasta riippuen.

Parhaan kustannusarvion saamiseksi on suositeltavaa ottaa yhteyttä paikallisiin ammattilaisiin, jotka voivat arvioida pesu tarpeesi ja antaa yksityiskohtaisen tarjouksen.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Kotitalousvähennys

Kun työ tilataan yritykseltä niin kotitalousvähennys on 40% (2023) työn osuudesta, josta omavastuu 100€ (2023).

Kun työ teetetään työntekijällä niin kotitalousvähennys 15% (2023) palkasta ja siihen liittyvistä sivukuluista ja omavastuu 100€ (2023).

Katso tästä tarkemmat tiedot tämän vuoden kotitalousvähennykselle >>

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Kodin siivous

ALOITA TÄSTÄ:

Kilpailuta remontti maksutta

Palvelun käyttäminen on ilmaista, jätät vain tarjouspyynnön ja valitset parhaan tekijän.

Siirry kilpailuttamaan

Kokeile ilmaista palvelua heti ja kilpailuta tekijä!

KodinPro-palvelusta löydät hetkessä avun kotisi tai vapaa-ajan asuntosi huolto- ja remonttitarpeisiin.