Parvekelasit

Parvekelasit on suosittu ratkaisu kodin tai kiinteistön oleskelutilan laajentamiseen. Se tarjoaa monia etuja, kuten suojaa sään vaikutuksilta ja lisääntynyttä käyttömukavuutta ympäri vuoden.

Parvekelasit

Parvekelasit on suosittu ratkaisu kodin tai kiinteistön oleskelutilan laajentamiseen. Se tarjoaa monia etuja, kuten suojaa sään vaikutuksilta ja lisääntynyttä käyttömukavuutta ympäri vuoden.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

 

Parvekelasit eli laadukas parvekkeen lasitus tarjoaa suojaa erilaisilta sääolosuhteilta, kuten tuulelta, sateelta ja lumelta.

Lasitettu parveke estää ilman liikkeen ja suojaa parvekkeen sisätiloja ulkoisilta elementeiltä. Tämä mahdollistaa parvekkeen käytön mukavasti ympäri vuoden, säällä kuin säällä.

Parvekelasit eli lasitettu parveke tarjoaa lisääntynyttä käyttömukavuutta. Se luo suojaisan tilan, jossa voit nauttia ulkoilmasta ilman haitallisia sääolosuhteita. 

Lasien ansiosta voit istua parvekkeella tuulen suojassa tai nauttia aamukahvia sateen ropistessa lasien päälle. Parvekelasit on myös hyvä vaihtoehto perheille, koska se luo turvallisen tilan lapsille ja lemmikeille.

Laadukkaat parvekelasit mahdollistavat aitojen luonnonvalon säilyttämisen parvekkeella. Lasien läpi tuleva valo ei heikkene merkittävästi, mikä antaa miellyttävän valaistuksen parveke tilaan. 

Näin voit nauttia ulkomaailman tunnelmasta ja luonnonvalosta myös lasitetulla parvekkeella.

Parvekkeen lasittaminen tarjoaa myös äänieristystä. Parvekelasit vähentää ulkoa tulevien äänien pääsyä sisätiloihin, mikä luo rauhallisen ja hiljaisen ympäristön. 

Tämä voi olla erityisen hyödyllistä asuessa vilkkailla alueilla tai läheisyydessä, jossa on liikennettä tai muita melua aiheuttavia tekijöitä.

Parvekkeen lasitus voi myös lisätä kiinteistön arvoa. Parvekelasit tarjoaa lisää käyttötilaa ja parantaa asunnon tai kiinteistön kokonais ominaisuuksia. Tämä voi tehdä siitä houkuttelevamman mahdollisille ostajille ja lisätä sen markkina-arvoa.

On kuitenkin tärkeää huomata, että parvekkeen lasittamisen kustannukset vaihtelevat monista tekijöistä riippuen, kuten parvekkeen koko, lasitus tyypit ja valitun lasitusjärjestelmän ominaisuudet. 

Parhaiten saat tarkan hinta-arvion ottamalla yhteyttä ammattilaiseen, joka voi arvioida parvekkeesi ominaisuudet ja tarjota yksilöllisen tarjouksen.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Edut ja hyödyt

Parvekelasien hyödyntäminen tarjoaa monia etuja ja lisäarvoa kotiin tai kiinteistöön. 

Suojaa parvekkeen pintoja ja vähentää huoltokustannuksia: Parvekelasit tarjoavat suojaa parvekkeen pinnoille, kuten lattialle, kaiteille ja kalusteille, estäen niitä kulumasta ja vahingoittumista sääolosuhteiden vaikutuksesta. 

Tämä vähentää huoltokustannuksia ja pidentää parvekkeen käyttöikää.

Parvekelasien asentaminen on kannattava investointi. Parvekelasit lisää kiinteistön jälleenmyyntiarvoa ja houkuttelee potentiaalisia ostajia. 

Se voi myös parantaa asumismukavuutta ja lisätä asunnon houkuttelevuutta vuokramarkkinoilla.

Lasitetulla parvekkeella voi nauttia monipuolisesta käytöstä ympäri vuoden. Sääolosuhteista riippumatta voit rentoutua, harrastaa tai viettää aikaa ystävien kanssa parvekkeella.

Parvekelasit tarjoaa suojaa tuulelta, sateelta ja liialta auringonpaisteelta, jolloin voit käyttää tilaa joustavasti eri tarkoituksiin.

Lasitetun parvekkeen ansiosta voit hyödyntää lämmitysenergian hukkaa ja parantaa energiatehokkuutta. Lasien avulla lämpö pysyy paremmin sisällä, mikä vähentää lämmityskustannuksia ja ympäristöpäästöjä. 

Tämä säästää energiaa ja tuo taloudellista hyötyä omistajalle.

Parvekelasit suojaavat parveketta erilaisilta sääolosuhteilta, kuten rankkasateelta, lumelta ja tuulelta. Tämä auttaa pitämään parvekkeen pinnat ja rakenteet paremmassa kunnossa pidempään. 

Lasitus voi siirtää parvekkeen uudistamis tarvetta eteenpäin, mikä säästää kustannuksia ja vaivaa.

Yhteenvetona parvekelasit tarjoavat monia etuja, kuten suojaa parvekkeen pinnoille, lisääntynyttä käyttömukavuutta, energiansäästöä ja taloudellista hyötyä. 

Lasitus mahdollistaa parvekkeen monipuolisen käytön ympäri vuoden ja parantaa kiinteistön arvoa. Parvekelasien asentaminen on harkitsemisen arvoinen ratkaisu, joka tarjoaa pitkäaikaista hyötyä ja parantaa asumismukavuutta.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Parvekelasit -Miten hinta muodostuu?

Parvekelasit hinta vaihtelee useiden tekijöiden perusteella. 

Parvekkeen koko ja muoto vaikuttavat suoraan parvekelasien hintaan. Isompi parveke vaatii enemmän lasipintaa, mikä nostaa kustannuksia. Myös erityisen muotoiset parvekkeet tai kulmat voivat vaikuttaa hintaan, sillä ne saattavat edellyttää räätälöityjä lasiratkaisuja.

Parvekelasien valmistaja voi vaikuttaa hintatasoon. Eri valmistajilla voi olla erilaiset hinnoittelumallit ja tuotevalikoimat. 

Laadukkaampien ja tunnettujen valmistajien parvekelasit saattavat maksaa enemmän, mutta tarjota samalla parempaa laatua ja kestävyyttä.

Lasien määrä parvekkeella vaikuttaa hintaan. Kaiteelliset parvekkeet tai parvekkeet, joissa on jo valmiiksi osittain lasitettu alue, voivat tarvita vähemmän lasia verrattuna kaiteettomiin parvekkeisiin, joissa koko parvekkeen alue täytyy lasittaa. 

Lasien määrä vaikuttaa suoraan materiaalikustannuksiin ja työaikaan.

Arkkitehtuuriin liittyvät tekijät voivat vaikuttaa hintaan. Joissain tapauksissa parvekelasien on sovittava tietyllä tavalla kiinteistön ulkonäköön tai tyylisuuntaan. Tällöin saattaa vaadita erityisratkaisuja tai räätälöityjä lasituksia, mikä voi nostaa hintaa.

Parvekelasien hintaan voi liittyä myös lisäkustannuksia. Esimerkiksi peltien asennus tai aukkojen täyttäminen voi olla tarpeen tiivistämään lasit parvekkeeseen nähden. 

Nämä lisätyöt voivat vaikuttaa kokonaiskustannuksiin ja tulisi ottaa huomioon hinta-arviota tehtäessä.

On tärkeää ottaa huomioon, että nämä ovat yleisiä tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa parvekelasien hintaan. Jokainen projekti on kuitenkin yksilöllinen, ja paras tapa saada tarkka hinta-arvio on pyytää tarjouksia useammalta ammattilaiselta.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Parvekelasit hinta

Parvekelasien hinta voi vaihdella merkittävästi riippuen parvekkeen yksilöllisistä ominaisuuksista, kuten koko, muoto ja lasien määrä. 

Keskimäärin parvekelasit hinta vaihtelee noin 1.100 eurosta 5.500 euroon. Tämä hintahaarukka kattaa erilaiset parveketyypit ja lasitus tarpeet.

Esimerkiksi 4 metrin pituisen suoran parvekkeen lasit voivat maksaa noin 1.600 euroa. Tämä hinta on suuntaa antava ja perustuu kyseisen parvekkeen yksilöllisiin ominaisuuksiin.

Tarkka hinta-arvio voidaan antaa vasta parvekkeen tarkastuksen ja mittojen perusteella.

Yleensä parvekelasit valmistetaan mittatilaustyönä parvekkeen mittojen mukaan. 

Tämä mahdollistaa parvekelasien sovittamisen täydellisesti kyseisen parvekkeen muotoon ja kokoon.

Parvekelasien keskihinnat liikkuvat yleensä 2.150–3.000 euron välillä. Hinta voi kuitenkin vaihdella asiakkaan toiveiden ja parvekkeen muodon mukaan.

On huomioitava, että erilaisilla parveke malleilla voi olla vaikutusta hintaan. Esimerkiksi yksinkertaisempi “suora malli”, jossa lasia asennetaan vain parvekkeen yhdelle sivulle, voi maksaa noin 1.300 euroa. 

Monimutkaisemmat parveke mallit, kuten kulma- tai terassilasitukset, voivat maksaa enemmän johtuen lisätarvikkeiden ja työn vaatimasta määrästä.

On tärkeää muistaa, että nämä hinnat ovat suuntaa antavia, ja tarkka hinta-arvio voidaan antaa vasta parvekkeen tarkastuksen ja tarjouspyynnön perusteella. Parasta on ottaa yhteyttä ammattilaiseen, joka voi arvioida parvekkeesi tarpeet ja antaa yksilöllisen tarjouksen.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Kotitalousvähennys

Kun työ tilataan yritykseltä niin kotitalousvähennys on 40% (2023) työn osuudesta, josta omavastuu 100€ (2023).

Kun työ teetetään työntekijällä niin kotitalousvähennys 15% (2023) palkasta ja siihen liittyvistä sivukuluista ja omavastuu 100€ (2023).

Katso tästä tarkemmat tiedot tämän vuoden kotitalousvähennykselle >>

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

ALOITA TÄSTÄ:

Kilpailuta remontti maksutta

Palvelun käyttäminen on ilmaista, jätät vain tarjouspyynnön ja valitset parhaan tekijän.

Siirry kilpailuttamaan

Kokeile ilmaista palvelua heti ja kilpailuta tekijä!

KodinPro-palvelusta löydät hetkessä avun kotisi tai vapaa-ajan asuntosi huolto- ja remonttitarpeisiin.