Parvekkeen lasitus

Parvekkeen lasitus tarjoaa monia etuja, sekä parantaa asumismukavuutta että pidentää parvekkeen käyttöikää. Parvekkeen lasitus luo suojaisan tilan, jossa voit nauttia parvekkeesta ja ulkoilmasta myös epäsuotuisissa sääolosuhteissa. Parvekelasit estävät tuulen, sateen ja pölyn pääsyn parvekkeelle, mikä tekee siitä miellyttävän oleskelutilan ympäri vuoden. Lisäksi parvekelasit vähentävät äänien kantautumista ja tarjoavat lisämukavuutta meluisissa ympäristöissä.

Parvekkeen lasitus

Parvekkeen lasitus tarjoaa monia etuja, sekä parantaa asumismukavuutta että pidentää parvekkeen käyttöikää.

Tämä luo suojaisan tilan, jossa voit nauttia parvekkeesta ja ulkoilmasta myös epäsuotuisissa sääolosuhteissa.

Parvekelasit estävät tuulen, sateen ja pölyn pääsyn parvekkeelle, mikä tekee siitä miellyttävän oleskelutilan ympäri vuoden. Lisäksi parvekelasit vähentävät äänien kantautumista ja tarjoavat lisämukavuutta meluisissa ympäristöissä.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Parvekelasit suojaavat parvekkeen pintoja ja rakenteita sääolosuhteiden aiheuttamilta vaurioilta. Lasitus estää kosteuden, pölyn ja korroosion aiheuttamat haittavaikutukset, mikä vähentää parvekkeen kulumista ja jatkuvaa huoltotarvetta. 

Lasitus voi merkittävästi pidentää parvekkeen elinikää ja siirtää tarvetta tuleviin korjauksiin.

Parvekelasitukset tarjoavat myös energiansäästöä. Lasitus toimii eristävänä kerroksena, joka auttaa säilyttämään lämpöä parvekkeella. Tämä voi vähentää lämmitys- ja jäähdytys kustannuksia sekä parantaa energiatehokkuutta. 

Lisäksi lasitus voi estää lämpöhukan talon sisällä ja vähentää vetoisuutta, mikä tekee asumisesta miellyttävämpää.

Parvekelasien asentaminen vaatii ammattitaitoa ja oikeanlaisten lasien valintaa. On tärkeää valita laadukkaat materiaalit ja käyttää luotettavaa asennuspalvelua varmistaakseen parvekelasien toimivuuden ja pitkäikäisyyden.

Kokonaisuudessaan parvekkeen lasitus tarjoaa hyvän investoinnin, joka parantaa asumismukavuutta, suojaa parveketta ja lisää kiinteistön arvoa. 

Parvekelasien asentamisessa kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaisiin, jotka voivat tarjota tarvittavaa tietoa, suunnittelua ja asennuspalvelua parvekkeen tarpeiden mukaan.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Parvekkeen lasitus tuo turvallisuutta

Parvekkeen lasitus tuo lisää turvallisuutta sekä lemmikeille että lapsille. Lasitus estää lemmikkejä pääsemästä parvekkeen ulkopuolelle ja mahdollisesti vaarallisille alueille.

Esimerkiksi kissat, jotka voivat olla uteliaita ja seikkailunhaluisia, eivät pääse kiipeilemään parvekkeen kaiteiden yli tai hyppelemään korkeuksiin. Lasitus tarjoaa esteen, joka pitää lemmikit turvassa ja estää niitä putoamasta tai loukkaantumista.

Lisäksi parvekelasitukset suojaavat lapsia parvekkeella tapahtuvilta onnettomuuksilta. Lapset saattavat olla vilkkaita ja uteliaita, ja lasitus tarjoaa fyysisen esteen, joka estää heitä pääsemästä vaarallisille alueille tai kaiteiden yli. 

Turvalasi, jota usein käytetään parvekelasituksessa, on erityisen kestävä ja suunniteltu kestämään iskuja. Turvalasista valmistetut parvekelasit ovat vahvoja ja hajoavat pieniksi ja tylpiksi paloiksi, mikä vähentää vahinkojen riskiä loukkaantumis tapauksissa.

Lasitus turvalasilla tarjoaa rauhallisen mielen lapsiperheille ja lemmikinomistajille, koska he tietävät, että heidän rakkaansa ovat turvassa parvekkeella. Lasit tarjoavat myös suojaa sääolosuhteilta, kuten tuulelta, sateelta ja pölyltä, mikä parantaa asumismukavuutta.

On tärkeää ottaa yhteyttä ammattilaisiin, jotka voivat suunnitella ja asentaa parvekelasit turvallisesti ja oikein. He auttavat valitsemaan sopivat lasit ja varmistavat, että lasit täyttävät turvallisuusstandardit. Parvekelasitusten lisäämisen ansiosta voit nauttia parvekkeesta huolettomasti, kun tiedät, että turvallisuus on taattu.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Parvekkeen lasitus hinta

Parvekkeen lasitus hinta vaihtelee monien tekijöiden perusteella. 

Näihin tekijöihin kuuluvat muun muassa parvekkeen koko, lasitustyyppi, materiaalivalinnat, asennustyö sekä paikalliset markkinahinnat. 

Keskimäärin hinta on noin 1 796 euroa, mutta hinta voi vaihdella välillä 1 056–3 050 euroa.

Parvekkeen koko on yksi merkittävä tekijä, joka vaikuttaa lasituksen hintaan. Suurempi parveke vaatii enemmän lasipintoja ja asennustyötä, mikä voi nostaa hintaa. 

Lisäksi lasitus tyyppi ja materiaalivalinnat vaikuttavat hintaan. Esimerkiksi valitsemalla erikoislaseja tai lisäominaisuuksia, kuten äänieristystä tai aurinkosuojaa, hinta voi nousta. Myös valittujen materiaalien, kuten alumiinin tai teräksen, hinta vaikuttaa lasituksen kokonaiskustannuksiin.

Asennustyö on myös tärkeä osa parvekkeen lasitus hintaa. Ammattitaitoisen asentajan palkkaaminen voi nostaa hintaa, mutta samalla varmistetaan laadukas ja turvallinen asennus. 

Paikalliset markkinahinnat ja alueen kilpailutilanne voivat myös vaikuttaa hintaan.

On tärkeää ottaa huomioon, että hinta-arviot vaihtelevat eri lähteissä, ja lopullinen hinta riippuu aina yksilöllisistä tarpeista ja valinnoista. Parhaan kustannusarvion saamiseksi suositellaan ottamaan yhteyttä paikallisiin lasi yrityksiin ja pyytämään tarjouksia. Asiantuntijat voivat arvioida parvekkeen ominaisuuksia, mittoja ja muita tekijöitä sekä tarjota tarkempia hintatietoja ja neuvontaa.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Kotitalousvähennys

Kun työ tilataan yritykseltä niin kotitalousvähennys on 40% (2023) työn osuudesta, josta omavastuu 100€ (2023).

Kun työ teetetään työntekijällä niin kotitalousvähennys 15% (2023) palkasta ja siihen liittyvistä sivukuluista ja omavastuu 100€ (2023).

Katso tästä tarkemmat tiedot tämän vuoden kotitalousvähennykselle >>

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

ALOITA TÄSTÄ:

Kilpailuta remontti maksutta

Palvelun käyttäminen on ilmaista, jätät vain tarjouspyynnön ja valitset parhaan tekijän.

Siirry kilpailuttamaan

Kokeile ilmaista palvelua heti ja kilpailuta tekijä!

KodinPro-palvelusta löydät hetkessä avun kotisi tai vapaa-ajan asuntosi huolto- ja remonttitarpeisiin.