Kattoyritys

Kattoyritys - Ammattitaitoa, luotettavaa palvelua katon rakentamiseen, korjaamiseen ja huoltamiseen!

Kattoyritys – Ammattitaitoa, luotettavaa palvelua katon rakentamiseen, korjaamiseen ja huoltamiseen!

Kattoyritys on erikoistunut tarjoamaan katto palveluita, olipa kyseessä uuden katon rakentaminen, vanhan katon korjaaminen tai katon huolto.

Katto on yksi talon tärkeimmistä rakenteista, joka suojaa meitä sääolosuhteilta ja luo kodin turvallisen ja viihtyisän ilmapiirin. Kattoa tulee kuitenkin huoltaa, korjata ja tarvittaessa uusia sen käyttöiän pidentämiseksi ja mahdollisten ongelmien ennaltaehkäisemiseksi.

Kattoyritys tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat kaiken uuden katon rakentamisesta ja vanhan katon korjaamisesta aina katon huoltoon ja ylläpitoon. 

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

 

Mitä palveluita kattoyritys tarjoaa:

Uuden katon rakentaminen:

Kattoyritykset pystyvät suunnittelemaan ja rakentamaan erilaisia kattotyyppejä, kuten harjakatot, pulpettikatot, tasakatot ja viistoimurokatot. Heillä on tarvittava osaaminen ja työkalut uuden katon rakentamiseen kestävällä ja laadukkaalla tavalla.

Katon korjaukset: 

Katto voi vaatia korjaustoimenpiteitä eri syistä, kuten vuotojen, vaurioiden tai ikääntymisen vuoksi. Kattoyritykset pystyvät tunnistamaan ongelmat ja suorittamaan tarvittavat korjaukset, kuten tiivistykset, rikkinäisten tiilien vaihdot tai vuotavien saumojen korjaukset.

Kattomateriaalien asennus: 

Kattoyritykset voivat asentaa erilaisia kattomateriaaleja, kuten tiiliä, peltiä, huopaa tai palahuopaa. Heillä on tietoa eri materiaalien ominaisuuksista ja osaavat valita sopivan materiaalin asiakkaan tarpeiden ja budjetin mukaan.

Katon pesut ja huollot: 

Katto tarvitsee säännöllistä huoltoa ja puhdistusta pitääkseen sen hyvässä kunnossa. Kattoyritykset voivat suorittaa kattopesuja, sammaleen poistoa ja säännöllistä vuosihuoltoa. 

Kattoyritys -Miksi käytetään?

Katon huolto, korjaus ja uusiminen ovat tärkeitä tehtäviä, joita ei kannata jättää kokemattoman tekijän tehtäväksi. Katto on yksi talon keskeisimmistä rakenteista, ja sen kunto vaikuttaa suoraan asumismukavuuteen ja kiinteistön arvoon. 

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Syitä valita alan ammattilainen: 

Kokemus ja ammattitaito: 

Kattoyrityksillä on laaja kokemus erilaisten kattojen rakentamisesta, korjauksista ja huolloista. Heillä on ammattitaito ja kokemus käsitellä eri kattomateriaaleja ja -tyyppejä sekä tunnistaa katon mahdolliset ongelmat. Ammattilaiset tietävät parhaat käytännöt ja menetelmät, joilla varmistetaan korkealaatuinen työnjälki.

Turvallisuus:

Kattotyöt voivat olla fyysisesti vaativia ja jopa vaarallisia. Ammattilaiset ovat koulutettuja turvalliseen työskentelyyn ja käyttävät asianmukaisia turvavarusteita. Heillä on myös tarvittavat välineet ja laitteet, kuten tikkaat, turvaköydet ja nostolaitteet, jotta työt voidaan suorittaa turvallisesti.

Laadukkaat materiaalit:

Kattoyritys käyttää laadukkaita kattomateriaaleja, jotka antavat katolle mahdollisimman pitkän käyttöiän. Heillä on kontaktit luotettaviin toimittajiin, jotka tarjoavat laadukkaita tuotteita. Laadukkaat materiaalit takaavat katon kestävyyden ja suojan erilaisilta sääolosuhteilta.

Kustannustehokkuus: 

Vaikka voi tuntua houkuttelevalta tehdä kattotyöt itse säästääkseen kustannuksia niin ammattilaisen palkkaaminen voi itse asiassa olla kustannustehokkaampaa pitkällä aikavälillä.

Kattoyrityksillä on tarvittavat työkalut ja välineet, joten niitä ei tarvitse hankkia erikseen. Lisäksi ammattilaisten työn jälki on yleensä kestävämpää, mikä vähentää tulevia korjauksia ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Takuu ja vakuutukset: 

Kattoyritys tarjoaa yleensä takuun suorittamalleen työlle sekä käyttämilleen materiaaleille. Tämä antaa  mielenrauhan, että jos ilmenee ongelmia työn suorittamisen jälkeen.

Kotitalousvähennys

Kun työ tilataan yritykseltä niin kotitalousvähennys on 40% (2023) työn osuudesta, josta omavastuu 100€ (2023).

Kun työ teetetään työntekijällä niin kotitalousvähennys 15% (2023) palkasta ja siihen liittyvistä sivukuluista ja omavastuu 100€ (2023).

Katso tästä tarkemmat tiedot tämän vuoden kotitalousvähennykselle >>

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

ALOITA TÄSTÄ:

Kilpailuta remontti maksutta

Palvelun käyttäminen on ilmaista, jätät vain tarjouspyynnön ja valitset parhaan tekijän.

Siirry kilpailuttamaan

Kokeile ilmaista palvelua heti ja kilpailuta tekijä!

KodinPro-palvelusta löydät hetkessä avun kotisi tai vapaa-ajan asuntosi huolto- ja remonttitarpeisiin.