Parketin korjaus Helsinki

Parkettilattia on suosittu valinta Helsingissä asuvien kotien lattiamateriaaliksi sen kestävyyden ja tyylikkyyden vuoksi.

Parkettilattia on suosittu valinta Helsingissä asuvien kotien lattiamateriaaliksi sen kestävyyden ja tyylikkyyden vuoksi. Ajan mittaan parketti saattaa kuitenkin kulua ja vaurioitua, mutta onneksi Helsingissä on saatavilla ammattilaisia, jotka voivat korjata ja uudelleen elvyttää vanhan parkettilattian.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Miksi parketin korjaus on tärkeää?

Helsingin vaihtelevat sääolosuhteet, kuten kosteat talvet ja kuivat kesät, voivat vaikuttaa parkettilattiaan ajan myötä. Tämä saattaa aiheuttaa lattialaudan kutistumista ja turpoamista, naulojen irtoamista tai parketin pintakulumista. Parkettilattian korjaus on tärkeää sen elinkaaren pidentämiseksi ja sen alkuperäisen kauneuden säilyttämiseksi.

Parketin korjauksen vaihtoehdot

Helsingissä on tarjolla erilaisia parketin korjausvaihtoehtoja riippuen lattian kunnosta ja vaurioista. Yleisimpiä korjaustyyppejä ovat:

 • Hionta ja lakkaus: Tämä menetelmä soveltuu parkettilattian pinta kulumisen korjaamiseen. Lattia hoidetaan ensin hionnalla poistamalla vanha lakka ja mahdolliset naarmut. Sen jälkeen lattia lakataan uudelleen, jolloin se näyttää kuin uudelta.
 • Paikkaus ja osien vaihto: Jos parkettiin on tullut syviä naarmuja tai lautoja on vaurioitunut, niitä voidaan korjata joko paikkaamalla tai vaihtamalla ne uusiin.
 • Koko lattian uusiminen: Vakavissa vaurioissa saattaa olla tarpeen uusia koko parkettilattia. Tämä on laajempi remontti, mutta se voi olla välttämätön, jos lattian kunto on huono.

Parketin korjauksen hinta Helsingissä

Parketin korjauksen hinta Helsingissä riippuu suuresti korjattavan alueen koosta ja korjaustyön tyypistä. Hinnat voivat vaihdella muutamasta sadasta eurosta aina useisiin tuhansiin euroihin. Useat tekijät vaikuttavat korjauksen hintaan:

 • Korjaustyön laajuus: Laajempi korjausprojekti maksaa enemmän kuin pienempien vaurioiden korjaaminen.
 • Materiaalit: Käytetyt materiaalit, kuten parkettilattian lajike ja lakka, voivat vaikuttaa kustannuksiin.
 • Ammattilaisten valinta: Kokeneet parketin korjaus ammattilaiset voivat veloittaa korkeampia hintoja, mutta tarjoavat yleensä laadukkaampaa työtä.
 • Lisäkustannukset: Odottamattomat lisäkustannukset, kuten ylimääräiset korjaustyöt, voivat kasvattaa budjettia.

  👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Vinkkejä parketin korjaukseen 

 • Tarkkaile ajoissa: Huomaa parkettilattian kulumisen merkit ja harkitse korjaustoimenpiteitä ajoissa.
 • Valitse kokenut ammattilainen: Etsi luotettava parketin korjaus ammattilainen, jolla on kokemusta vastaavista projekteista Helsingissä.
 • Selvitä budjetti: Määritä realistinen budjetti ja varaudu mahdollisiin lisäkustannuksiin.
 • Hoida lattiaa säännöllisesti: Pidä parkettilattiaa hyvässä kunnossa säännöllisellä puhdistuksella ja huollolla.

Parketin korjaus voi tuoda vanhan lattian takaisin eloon ja parantaa kodin ulkonäköä ja toimivuutta. Huolellinen suunnittelu ja ammattilaisten valinta ovat avainasemassa korjauksen onnistumisessa.

Kotitalousvähennys

Kun työ tilataan yritykseltä niin kotitalousvähennys on 40% (2023) työn osuudesta, josta omavastuu 100€ (2023).

Kun työ teetetään työntekijällä niin kotitalousvähennys 15% (2023) palkasta ja siihen liittyvistä sivukuluista ja omavastuu 100€ (2023).

Katso tästä tarkemmat tiedot tämän vuoden kotitalousvähennykselle >>

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

ALOITA TÄSTÄ:

Kilpailuta remontti maksutta

Palvelun käyttäminen on ilmaista, jätät vain tarjouspyynnön ja valitset parhaan tekijän.

Siirry kilpailuttamaan

Kokeile ilmaista palvelua heti ja kilpailuta tekijä!

KodinPro-palvelusta löydät hetkessä avun kotisi tai vapaa-ajan asuntosi huolto- ja remonttitarpeisiin.