Pihatyöt

Kodin pihatyöt on laaja, jotka vaihtelevat ammattilaisten suunnitelmista arkipäivän askareisiin. Pihatöihin kuuluvat niin suuret suunnitteluprojektit kuin pienet puuhastelut.

Pihatyöt

Kodin pihatyöt on laaja, jotka vaihtelevat ammattilaisten suunnitelmista arkipäivän askareisiin. Pihatöihin kuuluvat niin suuret suunnitteluprojektit kuin pienet puuhastelut.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Pihatyöt voivat käynnistyä suunnittelusta, jossa ammattilainen auttaa sinua luomaan unelmiesi piha-alueen. Tämä voi sisältää kaiken alueen pohjakuvista kasvillisuuden valintaan ja kulkureittien suunnitteluun. 

Ammattilaisen avulla voit luoda harmonisen ja toimivan kokonaisuuden, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Puhekielessä pihatöillä viitataan yleensä arkisiin askareisiin, joita jokainen pihaa omistava tai hoitava henkilö voi tehdä. Nämä työt vaihtelevat vuodenaikojen ja sään mukaan.

Kesäkuukausina pihatöitä ovat esimerkiksi nurmikonleikkuu, pensasaitojen ja puskien siistiminen sekä rikkaruohojen kitkeminen. Kasvukausi vaatii säännöllistä hoitoa, jotta piha pysyy kauniina ja siistinä.

Talvisin pihatöihin voi kuulua lumenluonti ja lumen pudottaminen katoilta. Liukkailla keleillä voi olla tarpeen myös jäiden sulattaminen ja hiekoitus, jotta piha on turvallinen liikkua.

Vaikka moni omakotiasuja hoitaa pihatöitä itse, ammattilaisen apu voi olla kullanarvoista. Ammattilaiset osaavat suunnitella piha-alueita niin toiminnallisesti kuin esteettisesti. Heillä on myös tarvittavat välineet ja tietotaito, joka takaa tulosten laadun.

Pihatöillä on laaja kirjo merkityksiä, aina unelmapihan suunnittelusta arkipäivän hoitotehtäviin. Pihatöitä voi tehdä omatoimisesti, mutta ammattilaisen apu voi tuoda suunnittelussa ja toteutuksessa arvokasta apua. 

Olipa kyse suuresta suunnittelu projektista tai päivittäisistä pihatöistä, pihan hoitaminen ja kehittäminen on tärkeää, jotta voit nauttia kauniista ja toimivasta ulkoalueesta ympäri vuoden.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Pihatyöt -Mistä hinta muodostuu?

Pihatyöt hinta voi vaihdella suuresti riippuen eri tekijöistä. Pihatöitä voi olla monenlaisia, aina pienistä hoitotöistä suuriin suunnittelu projekteihin. 

Useat seikat vaikuttavat pihatöiden hintaan, ja ne muodostavat yhdessä kokonaiskustannuksen. Näitä tekijöitä ovat muun muassa:

Pihatöitä voi olla monenlaisia, kuten nurmikon leikkausta, istutusten hoitoa, kivetyksiä, puiden kaatoa ja suunnittelu projekteja. Työn tyyppi vaikuttaa suoraan hintaan.

Työn mittasuhteet ja laajuus vaikuttavat suoraan siihen, kuinka paljon aikaa ja resursseja pihatyöt suorittaminen vaatii.

Joissain töissä tarvitaan erityisiä välineitä, koneita, materiaaleja tai aineita. Näiden kustannukset voivat vaikuttaa merkittävästi kokonaiskustannuksiin.

Työn suorittamiseen kuluvan ajan mukaan määräytyy suuri osa hintaa. Tuntiveloitus on yleinen tapa hinnoitella pihatöitä, sillä kohteiden koot voivat vaihdella suuresti.

Pihatyöt  hinnoitellaan yleensä tunti hinnoittelulla, sillä erilaisten pihojen koot ja tarpeet voivat vaihdella suuresti. Tämä antaa joustavuutta ja mahdollisuuden ottaa huomioon työn vaatimukset ja kesto. 

Kuitenkin suuremmat ja helpommin määritettävät työt, kuten tietyn alueen kivetykset tai istutustyöt, voidaan hinnoitella myös urakkahinnalla.

Vaikka monet pihatyöt, kuten nurmikon hoito ja istutukset, voidaan tehdä omatoimisesti, ammattilaisen apu voi olla tärkeää erityisesti suuremmissa ja monimutkaisemmissa projekteissa. 

Ammattilaiset osaavat suunnitella ja toteuttaa pihatöitä tehokkaasti ja laadukkaasti, mikä voi säästää aikaa ja vaivaa.

Pihatöiden hinta muodostuu useista tekijöistä, kuten työn tyypistä, laajuudesta, tarvittavista välineistä ja ajankohdasta. Tuntiveloitus on yleinen tapa hinnoitella pihatöitä, mutta urakkahinnoittelu voi sopia suuremmille ja tarkemmin määritettäville töille. 

Ammattilaisen apu voi olla hyödyllistä varsinkin suuremmissa projekteissa, jotta pihastasi tulee kaunis, toimiva ja huolella hoidettu.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Pihatyöt hinta

Pihatöiden hintaan vaikuttavat useat tekijät, jotka muodostavat yhdessä kokonaiskustannuksen.

Keskimääräiset hintahaarukat voivat antaa suuntaa siitä, minkälaisiin kustannuksiin pihatöitä tilatessa voi varautua:

  • Pienempien pihatöiden, kuten haravoinnin tai nurmikon leikkuun, hinta voi olla noin 50 € – 100 €.
  • Keskimääräiset pihatyöt, kuten pensasaidan siistiminen tai istutukset, voivat maksaa noin 100 € – 300 €.
  • Suuremmat pihatyöt, kuten pihakivien asennus tai suunnitteluprojektit, voivat maksaa noin 300 € – 600 € tai enemmän.

Tunti- ja Urakkahinnat

Pihatöissä käytetään yleisesti tunti- ja urakkahinnoittelua. Tuntihinnat voivat vaihdella ammattilaisesta ja työtehtävästä riippuen. Alkuperäiset tuntihinnat voivat alkaa noin 25 €/h ja urakkahinnat noin 200 €.

Pihatöiden hinta vaihtelee merkittävästi riippuen tekijöistä, kuten työn tyypistä, laajuudesta ja tarvittavista työmenetelmistä. 

Pihatöitä tilatessa kannattaa keskustella ammattilaisen kanssa tarkoista tarpeista ja odotuksista, jotta saat oikeanlaisen palvelun ja lopputuloksen. 

Huolellisesti suunnitellut ja toteutetut pihatyöt voivat parantaa pihasi toiminnallisuutta ja kauneutta sekä tarjota iloa vuoden ympäri.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Kotitalousvähennys

Kun työ tilataan yritykseltä niin kotitalousvähennys on 40% (2023) työn osuudesta, josta omavastuu 100€ (2023).

Kun työ teetetään työntekijällä niin kotitalousvähennys 15% (2023) palkasta ja siihen liittyvistä sivukuluista ja omavastuu 100€ (2023).
Katso tästä tarkemmat tiedot tämän vuoden kotitalousvähennykselle >>

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Artikkeleita ja vinkkejä pihatöihin:

ALOITA TÄSTÄ:

Kilpailuta remontti maksutta

Palvelun käyttäminen on ilmaista, jätät vain tarjouspyynnön ja valitset parhaan tekijän.

Siirry kilpailuttamaan

Kokeile ilmaista palvelua heti ja kilpailuta tekijä!

KodinPro-palvelusta löydät hetkessä avun kotisi tai vapaa-ajan asuntosi huolto- ja remonttitarpeisiin.