Keittiön ovien vaihto

Keittiön ovien vaihto tai uusiminen on suosittu tapa päivittää keittiön ilmettä ja tehdä siitä uuden näköinen. Tämä voi olla järkevä ja edullinen vaihtoehto verrattuna kokonaisen keittiön remontointiin.

Keittiön ovien vaihto

Keittiön ovien vaihto tai uusiminen on suosittu tapa päivittää keittiön ilmettä ja tehdä siitä uuden näköinen. Tämä voi olla järkevä ja edullinen vaihtoehto verrattuna kokonaisen keittiön remontointiin.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

 

Keittiön kaappien ovien vaihto tai uusiminen tarjoaa mahdollisuuden muuttaa keittiön tyyliä ja ilmettä, parantaa toimivuutta tai vaihtaa vanhat kuluneet ovet uusiin ja kestävämpiin vaihtoehtoihin.

Ovien vaihto voi kohdistua eri kohteisiin keittiössä, kuten kaappien ja kaapistojen oviin, allaskaapin oviin, vetolaatikoiden oviin tai kulkuoviin. 

Ovet voivat olla eri materiaaleista, kuten puusta, laminaatista tai lasista, ja ne voivat olla eri tyylejä ja värejä, jotta ne sopivat keittiön kokonais ilmeeseen ja henkilökohtaiseen makuun.

Ovien vaihtaminen keittiöön voi olla suhteellisen helppoa, mutta se vaatii tarkkaa mittanauhan käyttöä ja oikeiden ovien valintaa. 

Ennen ovien vaihtamista on hyvä ottaa tarkat mittaukset ja varmistaa, että uudet ovet sopivat olemassa oleviin kaappeihin ja runkoihin. 

Tarvittaessa voi myös harkita ammattilaisen apua, joka auttaa oikeiden ovien valinnassa ja asentamisessa.

Tämä on kustannustehokas tapa päivittää keittiötä ja antaa sille uutta ilmettä. Se on myös joustava ratkaisu, joka antaa mahdollisuuden muokata keittiötä oman makusi mukaan ilman suurta remonttia.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Keittiön kaappien ovien tuo uutta ilmettä

Keittiön kaappien ovien vaihto on suosittu tapa päivittää keittiön ilmettä ja parantaa sen käytettävyyttä. Kaappien ovilla on suuri merkitys keittiön ulkonäön lisäksi myös toimivuuden kannalta, ja niiden vaihtaminen voi antaa keittiölle täysin uuden ilmeen.

Ovien vaihto voi sisältää sekä ylä- että ala kaappien ovien uusimisen tai vaihtamisen. Ovien vaihtamisen yhteydessä on tärkeää ottaa huomioon olemassa olevien kaappien koko ja muoto, jotta uudet ovet sopivat saumattomasti kaappien runkoihin. 

Ovia voi valita eri materiaaleista, kuten MDF:stä, melamiinista, maalatuista puu ovista, kalvo pinnoitetuista ovista tai lasi pinnoitetuista ovista. Myös ovien tyylit ja viimeistely vaihtoehdot vaihtelevat, joten voit valita juuri sinulle sopivan ilmeen ja tyylin keittiöön.

Ovien vaihto keittiössä voi olla suhteellisen helppoa, mutta se vaatii huolellista mittanauhan käyttöä ja oikeiden ovien valintaa. 

Ennen ovien vaihtamista on tärkeää mitata nykyisten ovien koot ja varmistaa, että uudet ovet sopivat kaappien runkoihin. Tarvittaessa voi myös harkita ammattilaisen apua, joka auttaa oikeiden ovien valinnassa ja asentamisessa.

Tämä on kustannustehokas ja vaikuttava tapa päivittää keittiön ilmettä. Se antaa sinulle mahdollisuuden muokata keittiötä oman makusi mukaan ilman suurta remonttia tai investointeja. 

Uusilla kaappien ovilla voit luoda keittiöön haluamasi tyylin ja tunnelman, ja samalla parantaa keittiön toimivuutta ja käyttömukavuutta.

Keittiön ovien vaihto -Miten hinta muodostuu?

Keittiön ovien vaihto hinta muodostuu useista tekijöistä, jotka vaikuttavat työn laajuuteen ja materiaalikustannuksiin. 

Keittiössä voi olla erilaisia ovia, kuten kaapinovet, kulkuovet ja vetolaatikoiden ovet. Jokaisella ovi tyypillä on oma hintansa, joka vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.

Mitä enemmän ovia vaihdetaan, sitä suuremmat ovat materiaalikustannukset. Myös kustannukset nousevat, kun useampia ovia tulee vaihtaa.

Uusien ovien hinnat vaihtelevat riippuen niiden määrästä, pinta-alasta ja profiilista. Esimerkiksi suuremmat ja yksityiskohtaisemmat ovet voivat olla kalliimpia kuin pienemmät ja yksinkertaisemmat.

Hintaan vaikuttaa, tehdäänkö pelkkä asennus vai sisältyykö urakkaan myös vanhojen ovien purkaminen. Jos vanhat ovet täytyy purkaa ja hävittää, se voi nostaa kokonaiskustannuksia.

Ovien hintaan vaikuttaa myös valitut materiaalit ja niiden laatu. Esimerkiksi erityiset materiaalit tai erikoisefektit voivat nostaa hintaa.

On tärkeää huomata, että hinta voi vaihdella suuresti riippuen yllä mainituista tekijöistä ja muista yksilöllisistä tarpeista. 

Parhaan kustannusarvion saat pyytämällä tarjouksen ammattilaiselta, joka voi arvioida tarkemmin projektin vaatimukset ja antaa sinulle tarkan hinta-arvion keittiön ovien vaihdon kustannuksista.

Keittiön ovien vaihto on usein edullisempi ja helpompi tapa päivittää keittiön ilmettä verrattuna kokonaisvaltaiseen keittiöremonttiin. 

Se antaa sinulle mahdollisuuden muokata keittiön tyyliä ja tunnelmaa ilman suurta budjettia ja työmäärää. Uusien ovien avulla voit luoda keittiöön haluamasi ilmeen ja parantaa keittiön toiminnallisuutta ja käyttömukavuutta.

Keittiön ovien vaihto hinta

Keittiön ovien vaihto maksaa keskimäärin noin 400 € – 2.500 €. 

Esimerkiksi uusien keittiön ovien (10kpl) asentaminen kaapistoihin voisi maksaa 450 €.

On tärkeää huomata, että yllä olevat hintaesimerkit ovat vain suuntaa-antavia. Todelliset kustannukset voivat vaihdella merkittävästi riippuen projektin vaatimuksista, valituista materiaaleista ja työn laajuudesta. 

Parhaan hinta-arvion saat pyytämällä tarjouksen ammattilaiselta, joka voi arvioida tarkemmin projektin vaatimukset ja antaa sinulle yksilöllisen hinta-arvion.

Keittiön kaappien ovien vaihto voi olla kustannustehokas tapa päivittää keittiön ulkonäköä ja tuoda siihen uutta ilmettä. Uusien ovien avulla voit muuttaa keittiön tyyliä, parantaa toiminnallisuutta ja luoda haluamasi ilmeen. 

Ovien vaihtaminen voi olla nopea ja suhteellisen edullinen tapa tehdä keittiöremontti, joka antaa sinulle tyytyväisyyttä ja iloa pitkäksi aikaa.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Kotitalousvähennys

Kun työ tilataan yritykseltä niin kotitalousvähennys on 40% (2023) työn osuudesta, josta omavastuu 100€ (2023).

Kun työ teetetään työntekijällä niin kotitalousvähennys 15% (2023) palkasta ja siihen liittyvistä sivukuluista ja omavastuu 100€ (2023).

Katso tästä tarkemmat tiedot tämän vuoden kotitalousvähennykselle >>

Keittiöremontti

Huoneistoremontti

Keittiön asennus

Remonttipalvelun käyttö

ALOITA TÄSTÄ:

Kilpailuta remontti maksutta

Palvelun käyttäminen on ilmaista, jätät vain tarjouspyynnön ja valitset parhaan tekijän.

Siirry kilpailuttamaan

Kokeile ilmaista palvelua heti ja kilpailuta tekijä!

KodinPro-palvelusta löydät hetkessä avun kotisi tai vapaa-ajan asuntosi huolto- ja remonttitarpeisiin.