Lämpöpumppu

Nykyaikaiset lämpö­pumput ovat helppo tapa lisätä asumis­mukavuutta ja säästää samalla sekä lämmitys­energiaa että luontoa.

Nykyaikaiset lämpö­pumput ovat helppo tapa lisätä asumis­mukavuutta ja säästää samalla sekä lämmitys­energiaa että luontoa. Asukkaat ovat esimerkiksi onnistuneet säästämään lämmityskuluistaan jopa 80% maalämmöllä ja yli puolet ilma-vesilämpöpumpulla.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Millaisia lämpöpumppuja on?

Ilmalämpöpumppu on ehkä tunnetuin lämpöpumpputyyppi. Se soveltuu erinomaisesti toimimaan yhdessä sähkö- tai öljylämmityksen kanssa, ja auttaa merkittävästi sähkölaskun pienentämisessä. Ilmalämpöpumppu ottaa lämpöä ulkoilmasta ja siirtää sen sisätiloihin, mikä tekee siitä tehokkaan valinnan kohteisiin, joissa ei vaadita jatkuvaa, suuritehoista lämmitystä.

Maalämpöpumppu asennetaan vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään, ja se on erittäin tehokas vaihtoehto. Maalämpöpumppu hyödyntää maaperän tasalaatuista lämpötilaa lämmitykseen ja jäähdytykseen, ja se on pitkän päälle taloudellinen investointi, sillä sen avulla voidaan minimoida muita lämmitysmuotoja. Se sopii erityisesti uudisrakennuksiin tai perusteellisia remontteja vaativiin kohteisiin.

Ilma-vesilämpöpumppu toimii samankaltaisella periaatteella kuin ilmalämpöpumppu, mutta se luovuttaa lämpöenergiaa vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Tämä tekee siitä loistavan ratkaisun esimerkiksi öljylämmityksen korvaajaksi, tarjoten ympärivuotista mukavuutta ja tehokkuutta.

Poistoilmalämpöpumppu soveltuu parhaiten pieniin kohteisiin ja on erityisen hyödyllinen uudiskohteissa. Se hyödyntää rakennuksen poistoilmaa lämmön talteenotossa, mikä parantaa energiatehokkuutta ja vähentää lämmityskustannuksia. Tämä järjestelmä sopii erinomaisesti rakennuksiin, joissa on hyvä lämmöneristys ja moderni ilmanvaihtojärjestelmä.

Energiansäästäjä on lisälaite, joka integroituu olemassa oleviin lämmitysjärjestelmiin, kuten vanhenevaan öljylämmitykseen. Se auttaa keräämään ja hyödyntämään lämmön, mikä vähentää fossiilisten polttoaineiden tarvetta ja säästää kustannuksia pitkällä aikavälillä. Energiansäästäjä on ihanteellinen valinta kohteisiin, jotka pyrkivät parantamaan energiatehokkuuttaan ilman suuria alkuinvestointeja.

Lämpöpumpun hankitaan vinkkejä

1. Tunnettu ja luotettava merkki

Lämpöpumppu on pitkäaikainen investointi. Laadukas, tunnetusta ja luotettavasta merkistä valittu lämpöpumppu takaa laitteen kestävyyden ja helpottaa huoltoa tulevaisuudessa. Valitsemalla markkinoilla arvostetun merkin varmistat, että lämpöpumppusi teknologia on huippuluokkaa ja energiatehokkuus maksimaalinen.

2. Vakavarainen maahantuoja

Varmista, että lämpöpumpun maahantuoja on vakavarainen ja luotettava. Tämä takaa, että saat tarvittaessa varaosia ja asiantuntevaa huoltopalvelua nopeasti ja vaivattomasti. Vakavarainen maahantuoja pystyy takaamaan varaosien saatavuuden ja huoltovastuun vuosiksi eteenpäin, mikä on erityisen tärkeää, jos lämpöpumpussa ilmenee yllättäviä ongelmia.

3. Ammattitaitoinen asentaja ja huoltoliike

Lämpöpumppujen asennus ja huolto vaativat erityistä ammattitaitoa. On tärkeää valita asentaja ja huoltoliike, joilla on kylmäalan pätevyys. Pätevä asentaja varmistaa, että lämpöpumppusi asennetaan oikeaoppisesti ja toimii tehokkaasti. Huoltoliike, jolla on tarvittava osaaminen, pystyy auttamaan sinua kaikissa lämpöpumppuusi liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Ilmalämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumppu

Maalämpöpumppu

ALOITA TÄSTÄ:

Kilpailuta remontti maksutta

Palvelun käyttäminen on ilmaista, jätät vain tarjouspyynnön ja valitset parhaan tekijän.

Siirry kilpailuttamaan

Kokeile ilmaista palvelua heti ja kilpailuta tekijä!

KodinPro-palvelusta löydät hetkessä avun kotisi tai vapaa-ajan asuntosi huolto- ja remonttitarpeisiin.