Kylpyhuoneremontti Helsinki

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä tiloista, ja sen remontointi voi tuoda raikkaan ilmeen ja lisäarvoa kotiisi. Kylpyhuoneremontti voi kuitenkin olla monimutkainen ja aikaa vievä projekti, joten on tärkeää suunnitella se huolellisesti ja valita oikeat ammattilaiset avuksi.

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä tiloista, ja sen remontointi voi tuoda raikkaan ilmeen ja lisäarvoa kotiisi. Kylpyhuoneremontti voi kuitenkin olla monimutkainen ja aikaa vievä projekti, joten on tärkeää suunnitella se huolellisesti ja valita oikeat ammattilaiset avuksi.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Kylpyhuoneremontin vaiheet

 1. Suunnittelu ja budjetointi

Ennen kuin aloitat kylpyhuoneremontin, sinun on suunniteltava tarkasti, mitä haluat saavuttaa. Mieti, haluatko vain päivittää nykyisen kylpyhuoneesi ilmettä vai tehdä täydellisen uudistuksen. Laadi myös budjetti, jotta tiedät, paljonko voit käyttää remonttiin. Muista varata hieman ylimääräistä odottamattomiin kustannuksiin.

2. Valitse ammattilaiset

Kylpyhuoneremontti voi olla monimutkainen, ja ammattilaisten apu voi säästää sinut monelta pään vaivalta. Etsi luotettava remonttifirma tai käsityöläinen, jolla on kokemusta kylpyhuone projekteista. Tutki heidän referenssejään ja varmista, että heillä on tarvittavat luvat ja vakuutukset.

3. Materiaalien valinta

Valitse kylpyhuoneeseen sopivat materiaalit huolella. Laadukkaat laatat, kylpyammeet, suihkukaapit ja kalusteet kestävät pidempään ja näyttävät paremmilta. Muista myös valita materiaaleja, jotka ovat kosteutta kestäviä ja helppohoitoisia.

4. Aikataulu ja projektin hallinta

Laadi realistinen aikataulu kylpyhuoneremontille. Varmista, että tiedät, kuinka kauan remontti kestää, ja varaa tarvittaessa väliaikainen kylpyhuoneen käyttäminen. Pidä tiukasti kiinni aikataulusta ja seuraa projektin etenemistä.

5. Tarkista putkistot ja sähkötyöt

Kylpyhuoneremontin yhteydessä on hyvä tarkistaa putkistot ja sähkötyöt. Mahdollisten vuotojen tai vikojen korjaaminen ennen remonttia voi säästää sinut suurilta ongelmilta tulevaisuudessa.

6. Viimeistely ja yksityiskohdat

Kun päätyö on tehty, keskity viimeistelyyn ja yksityiskohtiin. Tämä vaihe sisältää maalauksen, laatoituksen, kalusteiden asennuksen ja valaistuksen suunnittelun. Pienillä yksityiskohdilla voit luoda kylpyhuoneesta tyylikkään ja toimivan tilan.

7. Käytännön asiat

Ennen kuin voit nauttia uudesta kylpyhuoneesta, varmista, että kaikki on kunnossa. Tarkista, että kaikki putket ja laitteet toimivat oikein. Varmista myös, että sinulla on tarvittavat huolto- ja puhdistusohjeet uusille kalusteille ja materiaaleille.

Kylpyhuoneremontti voi olla haastava projekti, mutta oikealla suunnittelulla ja ammattilaisten avulla voit saavuttaa upean lopputuloksen. Muista tehdä huolellinen suunnitelma, valita laadukkaat materiaalit ja pitää kiinni aikataulusta, niin voit nauttia uudesta kylpyhuoneesta pitkään.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Kotitalousvähennys

Kun työ tilataan yritykseltä niin kotitalousvähennys on 40% (2023) työn osuudesta, josta omavastuu 100€ (2023).

Kun työ teetetään työntekijällä niin kotitalousvähennys 15% (2023) palkasta ja siihen liittyvistä sivukuluista ja omavastuu 100€ (2023).

Katso tästä tarkemmat tiedot tämän vuoden kotitalousvähennykselle >>

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

Kylpyhuoneen suunnittelu

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuonekalusteiden asennus

Kylpyhuoneen lattialämmitys

Kylpyhuoneen vesieristys

Kylpyhuoneen sähköasennukset

Kylpyhuoneen saumaus

Kylpyhuoneen maalaus

Seinäkaakeleiden -ja lattialaattojen maalaus

Kylpyhuoneremontti hinta

Kylpyhuoneremontti hinta Helsinki

ALOITA TÄSTÄ:

Kilpailuta remontti maksutta

Palvelun käyttäminen on ilmaista, jätät vain tarjouspyynnön ja valitset parhaan tekijän.

Siirry kilpailuttamaan

Kokeile ilmaista palvelua heti ja kilpailuta tekijä!

KodinPro-palvelusta löydät hetkessä avun kotisi tai vapaa-ajan asuntosi huolto- ja remonttitarpeisiin.