Putkiasennus hinta

Putkiasennuksessa yksi keskeisimmistä päätöksistä on putkien materiaalin ja koon valinta.

Putkiasennuksessa yksi keskeisimmistä päätöksistä on putkien materiaalin ja koon valinta. Nämä tekijät vaikuttavat suoraan asennuksen hintaan sekä putkijärjestelmän kestävyyteen ja toimivuuteen.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

 

Putkien materiaalin vaikutus hintaan

Putkien materiaali on yksi ensisijaisista tekijöistä, jotka vaikuttavat asennuksen hintaan. Tavallisimpia putkimateriaaleja ovat kupari, muovi ja teräs, ja jokaisella niistä on omat ominaisuutensa ja hintaluokkansa.

  • Kupariputket: Kupariputket ovat kestäviä ja luotettavia, mutta myös kalliimpia kuin muut vaihtoehdot. Niiden korkeampi hinta johtuu materiaalin laadusta ja kestävyydestä.
  • Muoviputket: Muoviputket, kuten PVC ja PEX, ovat yleensä halvempia kuin kupariputket. Ne ovat myös helpompia asentaa ja kestävät hyvin korroosiota ja kemikaaleja.
  • Teräsputket: Teräsputket ovat kestäviä ja vahvoja, mutta ne ovat yleensä kalliimpia kuin muoviputket. Teräsputkia käytetään yleensä erityistapauksissa, kuten suurissa paine- ja lämpötila vaatimuksissa.

Putkien koon vaikutus hintaan

Putkikoko on toinen tärkeä tekijä, joka vaikuttaa asennuksen hintaan. Putkien halkaisija määräytyy usein käyttötarkoituksen ja tarvittavan virtausnopeuden perusteella.

  • Suuremmat putket: Suuremmat putket ovat yleensä kalliimpia kuin pienemmät putket, koska niihin tarvitaan enemmän materiaalia. Suuremmat putket voivat olla tarpeen suurten virtausten tai paineiden hallitsemiseksi.
  • Pienemmät putket: Pienemmät putket ovat yleensä halvempia ja helpompia asentaa kuin suuremmat putket. Ne sopivat hyvin pienempiin kohteisiin tai tilanteisiin, joissa tarvitaan vähemmän virtausta tai painetta.

Putkiasennus hinta

Putkiasennuksen hintaan vaikuttaa suuresti sen laajuus. Pienemmät toimenpiteet, kuten yhden putken korjaaminen tai vaihtaminen, voivat olla suhteellisen edullisia, kun taas laajemmat projektit, kuten koko talon putkiremontti, voivat maksaa merkittävästi enemmän. Hinta on keskiarvoltaan 70€ – 12000€.

Kotitalousvähennys

Kun työ tilataan yritykseltä niin kotitalousvähennys on 40% (2023) työn osuudesta, josta omavastuu 100€ (2023).

Kun työ teetetään työntekijällä niin kotitalousvähennys 15% (2023) palkasta ja siihen liittyvistä sivukuluista ja omavastuu 100€ (2023).

Katso tästä tarkemmat tiedot tämän vuoden kotitalousvähennykselle >>

Pesukoneen asennus

Putkiasennus hinta

Viemärin sukitus

Käyttövesiremontti

Käyttövesiputkien uusiminen

Putkiremontti

Putkiremontti tarjous

Putkien pinnoitus

Putkityöt

Hanan asennus

IV-putkien eristys

Hormin putkitus

Putkieristys

Putkiasennus hinta Helsinki

Putkiasennus hinta Espoo

Putkiasennus hinta Vantaa

ALOITA TÄSTÄ:

Kilpailuta remontti maksutta

Palvelun käyttäminen on ilmaista, jätät vain tarjouspyynnön ja valitset parhaan tekijän.

Siirry kilpailuttamaan

Kokeile ilmaista palvelua heti ja kilpailuta tekijä!

KodinPro-palvelusta löydät hetkessä avun kotisi tai vapaa-ajan asuntosi huolto- ja remonttitarpeisiin.