fbpx

Kotona on remontti tulossa ja mökilläkin on savupiippu tukossa. Vilistävätkö villakoirat kotisi lattioilla, kun et ehdi siivota? Pänniikö?

Sopivan ammattilaisen löytäminen voi olla hankalaa ja viedä aikaasi kohtuuttomasti, aiheuttaen samalla harmaita hiuksia. KodinPro-palvelusta löydät osaajan miltei tehtävään kuin tehtävään – ja nopeasti, juuri silloin kun sinä itse haluat!

Valitse ensin, mihin työhön haluat tilata ammattilaisen ja tilaa työ. Kohteena voi olla esimerkiksi omakotitalo, osakehuoneisto, kesämökki tai piha. Sovit työn aikataulusta ja hinnasta suoraan valitsemasi yrityksen kanssa ilman välikäsiä.

Helppo ja luotettava tapa tilata tekijä

 1. Lataa KodinPro-sovellus puhelimeesi (suositeltu) Google Playsta tai AppStoresta tai käytä tätä sivustoa, joka vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröiminen on kuluttajalle maksuton.
 2. Tee haku, niin saat ehdotuksen vapaina olevista tekijöistä.
 3. Valitse mieleisesi ehdokas ja sovi hänen kanssaan tarkat yksityiskohdat.
 4. Anna palaute saamastasi palvelusta.

Hyötyjä

 • KodinPro poistaa hakukoneiden kahlauksen aiheuttaman stressin löytämällä sinulle tekijän vain muutamalla klikkauksella
 • Maksuton, maksat vain teettämästäsi työstä
 • Käytettävissä oleva ammattilainen löytyy heti
 • Helppo, sovellus ei vaadi rekisteröitymistä
 • Käyttäjien arviot takaavat palvelun laadun
 • Saat valita vapaasti palveluntarjoajan
 • Voit saada kotitalousvähennystä teettämästäsi työstä verotuksessa

Luotettavat ammattilaiset palveluksessasi

Varmistamme listoillamme olevien yritysten taustat, ammattitaidon ja luotettavuuden etukäteen. Lisävakuutena toimivat aidot palvelun käyttäjien arviot, joita voit tutkia vapaasti jokaisen yrityksen kohdalla. Kun tilaamasi työ on tehty, pyydämme myös sinua arvostelemaan ostamasi palvelun.

Kokeile ja lataa sovellus ilmaiseksi!