Pintaremontti hinta Tampere

Keittiö ja kylpyhuone ovat kodin keskeisiä tiloja, joissa pintaremontti voi tehdä suuren eron sekä ulkonäössä että toiminnallisuudessa.

Keittiö ja kylpyhuone ovat kodin keskeisiä tiloja, joissa pintaremontti voi tehdä suuren eron sekä ulkonäössä että toiminnallisuudessa. Näissä tiloissa on kuitenkin tärkeää ottaa huomioon erityisiä seikkoja, jotta remontti olisi onnistunut ja kestävä.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

1. Valitse oikeat materiaalit

Keittiön ja kylpyhuoneen pinnat altistuvat kosteudelle, höyrylle ja rasvalle, joten materiaalien on oltava kestäviä ja helppohoitoisia. Valitse laadukkaat ja kosteutta kestävät materiaalit, kuten vedenkestävä laminaatti, laatta tai kivitasot, jotka ovat helppoja puhdistaa ja kestävät kosteutta.

2. Huomioi kodinkoneiden asennus

Jos päivität keittiön tai kylpyhuoneen kodinkoneita, varmista, että niiden asennus on suunniteltu huolellisesti. Ota huomioon tarvittavat sähkö- ja putkityöt sekä ilmanvaihto, jotta kaikki toimii kunnolla ja turvallisesti.

3. Satsaa säilytystilaan

Hyvä säilytystila on avainasemassa niin keittiössä kuin kylpyhuoneessakin. Harkitse kaappien ja hyllyjen lisäämistä maksimoidakseen tilan käytön ja pitääksesi asiat järjestyksessä. Valitse käytännölliset ja helposti avattavat ratkaisut, jotka sopivat tilan tyyleihin ja tarpeisiin.

4. Kiinnitä huomiota viimeistelyyn

Viimeistely on tärkeä osa keittiön ja kylpyhuoneen pintaremonttia. Valitse laadukkaat vetimet, hanat, valaisimet ja muut yksityiskohdat, jotka täydentävät tilan ilmettä ja lisäävät sen arvoa. Pidä myös huoli siitä, että kaikki saumat ja liitokset ovat tiiviit ja hyvin viimeistellyt.

5. Huolehdi kosteuden hallinnasta

Kosteuden hallinta on erityisen tärkeää kylpyhuoneessa. Varmista, että tilassa on asianmukainen ilmanvaihto ja että pinnat on tiivistetty ja suojattu kosteudelta. Käytä vesitiiviitä pinnoitteita ja saumoja, ja harkitse kosteudenkestävän maalin tai tapetin käyttöä seinissä.

6. Älä unohda valaistusta

Valaistus vaikuttaa merkittävästi tilan tunnelmaan ja toiminnallisuuteen. Suunnittele valaistus huolellisesti ja valitse valaisimet, jotka tarjoavat riittävästi valoa eri toimintoihin, kuten ruoanlaittoon, työskentelyyn ja rentoutumiseen. Harkitse myös energiatehokkaiden ja pitkäikäisten LED-valojen käyttöä.

7. Tyylitietoisuus ja yhtenäisyys

Pidä huolta siitä, että keittiö ja kylpyhuone sopivat yhteen kodin yleisen tyylin kanssa. Valitse materiaalit, värit ja muotoiluelementit, jotka sopivat yhteen ja luovat harmonisen kokonaisuuden. Tärkeintä on, että tila heijastaa omaa tyyliäsi ja tarpeitasi.

Pintaremontti hinta

Pintaremontin hinta vaihtelee suuresti riippuen useista tekijöistä, mutta keskimäärin voit odottaa maksavasi noin 1.000 € – 8.000 € huoneiston koosta, käsiteltävistä pinnoista ja remontin laajuudesta riippuen. Muista aina pyytää useita tarjouksia ja vertailla hintoja ennen kuin teet päätöksen, ja varaa hieman ylimääräistä budjettiin odottamattomia kuluja varten.

Kotitalousvähennys

Kun työ tilataan yritykseltä niin kotitalousvähennys on 40% (2023) työn osuudesta, josta omavastuu 100€ (2023).

Kun työ teetetään työntekijällä niin kotitalousvähennys 15% (2023) palkasta ja siihen liittyvistä sivukuluista ja omavastuu 100€ (2023).

ALOITA TÄSTÄ:

Kilpailuta remontti maksutta

Palvelun käyttäminen on ilmaista, jätät vain tarjouspyynnön ja valitset parhaan tekijän.

Siirry kilpailuttamaan

Kokeile ilmaista palvelua heti ja kilpailuta tekijä!

KodinPro-palvelusta löydät hetkessä avun kotisi tai vapaa-ajan asuntosi huolto- ja remonttitarpeisiin.