Pintaremontti hinta Kuopio

Pintaremontti voi olla hyvä tapa päivittää kotisi ilmettä ja toiminnallisuutta ilman suuria rakenteellisia muutoksia. Mutta kuka oikeastaan tekee pintaremontin? Se riippuu monista tekijöistä, kuten remontin laajuudesta, omista taidoistasi ja budjetista.

Pintaremontti voi olla hyvä tapa päivittää kotisi ilmettä ja toiminnallisuutta ilman suuria rakenteellisia muutoksia. Mutta kuka oikeastaan tekee pintaremontin? Se riippuu monista tekijöistä, kuten remontin laajuudesta, omista taidoistasi ja budjetista.

👉 Klikkaa tästä ja kilpailuta remonttisi 👈

1. DIY (Itse tehty)

Monet kodin omistajat valitsevat tehdä pintaremontin itse. DIY-remontti voi olla houkutteleva vaihtoehto monille, sillä se voi säästää rahaa ja antaa sinulle mahdollisuuden olla luova ja hallita koko projektia. Seuraavat ovat yleisiä DIY-pintaremontti kohteita:

  • Maalaus: Seinien, kattojen ja kalusteiden maalaus on suosittu DIY-projekti.
  • Lattian asentaminen: Laminaatin, parketin tai laattojen asentaminen voi olla mahdollista tehdä itse, etenkin jos sinulla on aiempaa kokemusta.
  • Pienet korjaukset: Pienet korjaukset, kuten tapetointi, laattojen vaihtaminen tai kaappien päivittäminen, ovat yleisiä DIY-projekteja.

2. Ammattilainen

Toisinaan on tilanteita, joissa ammattilaisen palkkaaminen on suositeltavaa. Monimutkaisemmat tai vaativammat pintaremontit voivat vaatia erikoistaitoja ja -työkaluja, joita ei ehkä ole kotitaloudessa. Tässä muutamia tilanteita, joissa ammattilaisen palkkaaminen voi olla järkevää:

  • Suuret projektit: Jos remontti on suuri ja monimutkainen, kuten koko huoneiston maalaus tai lattioiden uusiminen, ammattilainen voi hoitaa sen tehokkaammin ja laadukkaammin.
  • Tekniset työt: Joissakin remontti tehtävissä, kuten sähkö- ja putkitöissä, on tärkeää, että työ tehdään oikein ja turvallisesti.
  • Aikataulu ja mukavuus: Jos sinulla ei ole aikaa tai halua tehdä remonttia itse, ammattilainen voi hoitaa sen puolestasi ja säästää sinulta aikaa ja vaivaa.

3. Sekalainen lähestymistapa

Joissakin tapauksissa voit halutessasi tehdä osan remontista itse ja palkata ammattilaisen hoitamaan tietyt osat. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos sinulla on osaamista tietyillä aloilla, mutta tarvitset apua muissa tehtävissä. Esimerkiksi voit maalata seinät itse, mutta palkata ammattilaisen asentamaan lattian.

Pintaremontti hinta

Pintaremontin hinta vaihtelee suuresti riippuen useista tekijöistä, mutta keskimäärin voit odottaa maksavasi noin 1.000 € – 8.000 € huoneiston koosta, käsiteltävistä pinnoista ja remontin laajuudesta riippuen. Muista aina pyytää useita tarjouksia ja vertailla hintoja ennen kuin teet päätöksen, ja varaa hieman ylimääräistä budjettiin odottamattomia kuluja varten.

Kotitalousvähennys

Kun työ tilataan yritykseltä niin kotitalousvähennys on 40% (2023) työn osuudesta, josta omavastuu 100€ (2023).

Kun työ teetetään työntekijällä niin kotitalousvähennys 15% (2023) palkasta ja siihen liittyvistä sivukuluista ja omavastuu 100€ (2023).

ALOITA TÄSTÄ:

Kilpailuta remontti maksutta

Palvelun käyttäminen on ilmaista, jätät vain tarjouspyynnön ja valitset parhaan tekijän.

Siirry kilpailuttamaan

Kokeile ilmaista palvelua heti ja kilpailuta tekijä!

KodinPro-palvelusta löydät hetkessä avun kotisi tai vapaa-ajan asuntosi huolto- ja remonttitarpeisiin.